Vectra renkli opel beyaz fotoğrafından sonra başka bir ihtimal düşünemedim
Anlık bi mindfuck yaşattığın için tşk yasinVectra renkli opel beyaz fotoğrafından sonra başka bir ihtimal düşünemedim
İtiraf ediyorum milletin wp grubundan kaçma sebebi çok mesaj değil azgınlığımız
Milliyet haber gibisin o nasıl başlık bende öldü sandıydım
Ben masumum Ceyhuna sor o işleri@gtepro @DuzboruDownpipe beyler hakkınızda çeşitli iddaalar var, sabahtır wp grubunda yok böle şeyler diyodunuz milleti kaçırtmışınız kimbilir kaç adamın sevgilisiyle arasını bozdunuz
Kaçtılar onlar@gtepro @DuzboruDownpipe beyler hakkınızda çeşitli iddaalar var, sabahtır wp grubunda yok böle şeyler diyodunuz milleti kaçırtmışınız kimbilir kaç adamın sevgilisiyle arasını bozdunuz
Biz ona beyinpamuklanması diyoruz (#zalımberkin)Anlık bi mindfuck yaşattığın için tşk yasin
Np pnp. Whatsapp grubunda var mısın senAnlık bi mindfuck yaşattığın için tşk yasin
320d ile herkes yanlar olum asıl bunla yanlıcaksınkı bileğini görcez
TövbeNp pnp. Whatsapp grubunda var mısın sen
Ocağımı söndürmeye niyetim yok kankaHarbisin mi niye ki
Hdsjhsjdd ahan da gruba aldılar beni pnp gel sen deOcağımı söndürmeye niyetim yok kanka
Arkadaş troll abi itibar etme. Valla konuşmuyoruz ya.@gtepro @DuzboruDownpipe beyler hakkınızda çeşitli iddaalar var, sabahtır wp grubunda yok böle şeyler diyodunuz milleti kaçırtmışınız kimbilir kaç adamın sevgilisiyle arasını bozdunuz