Zalımlar olcak o. [emoji23]Zalimler
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zalımlar olcak o. [emoji23]Zalimler
Profil fotonu yerim seninLan olm şş amg bakın ne dicem
HoaydaaaaaaaaProfil fotonu yerim senin
Tupolev rusların kendi uçağı panpa kendi havacılık örgütleri uçar dedikten sonra uçurur adamlar herkesin hayatına kimse karışamaz@maximaorhanisback hacıbaba düşen uçak tupolev mi neymiş galiba 46 yılda 40 ölümlü kaza manşetleri görüyorum sen daa iyi bilin nedir ne değildir madem sabıkalı niye hala uçuyor
Sen espri mi yaptın şimdi?Yacos ?
Hahahahahshs ya bu adam kafa yapıyo yemin ediyorumTupolev rusların kendi uçağı panpa kendi havacılık örgütleri uçar dedikten sonra uçurur adamlar herkesin hayatına kimse karışamaz
Kızılordu orkestrasından 90 kişi 1 general 4 albay öldü la hayat nerde. [emoji58]Tupolev rusların kendi uçağı panpa kendi havacılık örgütleri uçar dedikten sonra uçurur adamlar herkesin hayatına kimse karışamaz
Kronik sorunu neymiş ben onu merak ettim airbag mi açmamış Nolmuş [emoji23]Hahahahahshs ya bu adam kafa yapıyo yemin ediyorum
Tupolev'de keramet olsa Concorde çakması uçak yapmazlardı. ama yazık oldu 2016 havacılık icin hic iyi geçmediKızılordu orkestrasından 90 kişi 1 general 4 albay öldü la hayat nerde. [emoji58]
Reis onlarda sanzıman arızası veriyor sürekli dsg misalı ama tamamen pilot hatası yaniKronik sorunu neymiş ben onu merak ettim airbag mi açmamış Nolmuş [emoji23]
Zuhahahahah bu iyiydi. [emoji23][emoji23]Reis onlarda sanzıman arızası veriyor sürekli dsg misalı ama tamamen pilot hatası yani
2016ya dair hiç bi.sektör memnun değildir sanırımTupolev'de keramet olsa Concorde çakması uçak yapmazlardı. ama yazık oldu 2016 havacılık icin hic iyi geçmedi