Ali sen gülme be kanka sen DSG ile oynaAkşam akşam karşıma çıktı ve baya güldümÖmür bitti yollar bitmedi be
Ali sen gülme be kanka sen DSG ile oynaAkşam akşam karşıma çıktı ve baya güldümÖmür bitti yollar bitmedi be
Bi git yavEvde manuel araba vardı da kullanmadık mıSizin Rav4 Cvt Passat da dsg gülüm.Git cvt ile takıl azAli sen gülme be kanka sen DSG ile oyna
Giderim Vw alırım hem prestijli.Elimde kalmaz en azındanŞaka bi yana çok güzel duruyor.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-full-plusfull-peugeot-604-sl-343542042/detay
Şu arabayı gördükten sonra gelde fransızları sevme.
AhahahahhahahaCourier'in debriyajı da yumuşak gelmişti bana.Yeni arabaların debriyajı yumuşak genelde.O değil dsg,cvt muhabbeti dönüyormuş .Renault 9 'u kullanmaya başladığımdan beri sol bacağıma ara sıra ağrılar girer.Ve şunuda eklemek isterim fiorino'nun debriyajı R9'un gaz pedalından daha yumuşak.
Benim 1.5 dci Sümbülüm vardı yavrum satılmadan geziyordum hem 2007 modelinden ilk çıkan seriBi git yavEvde manuel araba vardı da kullanmadık mıSizin Rav4 Cvt Passat da dsg gülüm.Git cvt ile takıl az
İstanbul'da manuel çekilmez hocamKullanana helal olsun.Telli debriyajın tadı başka ama dur kalk İstanbul trafiğinde çekilmez be.
2 defa zincirleme kazaya karışan 200 küsür binde motor atılan sumbüldü değil mi buBenim 1.5 dci Sümbülüm vardı yavrum satılmadan geziyordum hem 2007 modelinden ilk çıkan seri
Seni yenilerden çok eskilerde görmek isteriz Ali Bey o hissi yaşaman lazımAhahahahhahahaCourier'in debriyajı da yumuşak gelmişti bana.Yeni arabaların debriyajı yumuşak genelde.
Mesela ben Öğrenciyiz ailenin yıllarca yatmış arabasını aldım bakımları yaptırıp sürekli kullanıyorum. Kafa rahat en azından ben ne istersem onu yapıyorİstanbul'da manuel çekilmez hocamKullanana helal olsun.
Hiçbir sıkıntısını bende yaşamadı np2 defa zincirleme kazaya karışan 200 küsür binde motor atılan sumbüldü değil mi bu
Saxo kullandım panpa telliSeni yenilerden çok eskilerde görmek isteriz Ali Bey o hissi yaşaman lazım
Seversin sen zaten. Benimde frenleri tutmayan kartalla güzel bir deneyimim olmuştu.Saxo kullandım panpa telli
İçini örümcek ağı sarmıştı la onunKırmızıydı be dolby ses sistemliSeversin sen zaten. Benimde frenleri tutmayan kartalla güzel bir deneyimim olmuştu.
Ne namussuz bir şeydi be özledim namussuzu köye gitmek lazım yaza ancaİçini örümcek ağı sarmıştı la onunKırmızıydı be dolby ses sistemli
Onu adam etSonra doluşup kartepeye çıkakNe namussuz bir şeydi be özledim namussuzu köye gitmek lazım yaza anca
Rav4 le gidiyorduk kanka Kartala mı döndükOnu adam etSonra doluşup kartepeye çıkak