Aynen şu an chrome'den giriyorumaçıldı chrome )
Aynen şu an chrome'den giriyorumaçıldı chrome )
noldu yav site mi bozuldu
O kadar arkadan itiş filan dedin sonra şahin dedinKarlı hava önden çekerlilerin bayramıdırDedeme yalvardım ortalığı kar götürüyo tam da arkadan itiş havası ver de şu Şahin'i seni camiye bırakayım diye bi türlü ikna edemedim
Yahu adam 70 yaşında GT86 mı aldıralımO kadar arkadan itiş filan dedin sonra şahin dedinKarlı hava önden çekerlilerin bayramıdır
valla şahin bayağı diri duruyor kazasız belasız bininYahu adam 70 yaşında GT86 mı aldıralım
Ahahahahahahaah Ceyhun bunu beğendi
O araba baya stock yalnız epey temiz duruyor, piyasadaki benim diyen şahinlere taş çıkarttırır maşallah
teşekkür ederim yıllardır başka kimse binmeyince benim gibilerin eline düşmeyince böyle kalıyor.. İnşallah elime düşmezvalla şahin bayağı diri duruyor kazasız belasız binin
teşekkür ederim yıllardır başka kimse binmeyince benim gibilerin eline düşmeyince böyle kalıyor.. İnşallah elime düşmez
Hesaplamalarıma göre 15 yıldır falan biniyor. Eski sanayici olduğundan bakımını falan da aksatmaz. Gerçi artık pek kullanamıyor hidrolik direksiyon olmadığı için zorlanmaya başladı.94 95 fala sanırım, kaç senedir sizde ?