Bildiğime göre isterim bi Tantuni . Bu arada anlaşilan 3008 vs TUCSON geliyor beylerrrrrrr.Hyundai [emoji106]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bildiğime göre isterim bi Tantuni . Bu arada anlaşilan 3008 vs TUCSON geliyor beylerrrrrrr.Hyundai [emoji106]
Bildiğime göre isterim bi Tantuni . Bu arada anlaşilan 3008 vs TUCSON geliyor beylerrrrrrr.
@and canlı yayın yaptığında söylemişti yemezler @ctanguner3008 nerden cikti ya ben bile bilmiyorum
@and canlı yayın yaptığında söylemişti yemezler @ctanguner
çocuk falan olmuyorBugün @Mertcan a usb vermek için okul bitimi onun okulun oraya gittim. Onu da evine bıraktım. Bil bakalım çocuğa ne dinlettim?
Canlı yayın nerede? Younow, Periscope or YouTube?Beyler canlı yayına 20dk kaldı. Kimler izleyecek? Yorumlarda forumdaşlar olarak konuşak.
Youtube da olacakmışCanlı yayın nerede? Younow, Periscope or YouTube?
Çekiliş sonuçları falanda açıklanacak.Otopark canlı yayın mı yapıyor
Ben younow da kaldım yav
100'ü kaçırdığımıza üzülen tayfayızLan olm ders çalışın lan şurda 1-2 ay bişey kaldı yemin ediyorum pişman olursunuz bak sonra zokaydım da forumuna ders çalışaydım demeyin aha ben finallerden sonra zokacam yine bir sürü şeye. Ha bu arada kendinizi seviyosanız makine okumayın tabi yine zevk meselesi
Abi bu gençlerin kulağının birini tıkamak lazım ayıktırayımBeni engellediniz mi lan siz konu açtık altına yazdık burda yazdık ne ayaksınız olom siz [emoji23][emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün mukavemet finali vardı yazılı bi sınavda bu kadar sallanabilir Ama seviyorum yinede ya bölümümü.Lan olm ders çalışın lan şurda 1-2 ay bişey kaldı yemin ediyorum pişman olursunuz bak sonra zokaydım da forumuna ders çalışaydım demeyin aha ben finallerden sonra zokacam yine bir sürü şeye. Ha bu arada kendinizi seviyosanız makine okumayın tabi yine zevk meselesi
Panpaa turboya geçiş yapmışız@3xcellency lan ahahahshahaha forumun belası seni görünce niye gülüyorum ben