O nasıl kahve abi general ismi gibi.ben bi grande ekstra shotlı nonfat caramel macchiato alabilir miyim alfhonso bey?????
Çok cahil ve asosyel biriyim daha hiç kahve durağına veya Starbucks'a gitmedim

O nasıl kahve abi general ismi gibi.ben bi grande ekstra shotlı nonfat caramel macchiato alabilir miyim alfhonso bey?????
cep yakmıyor panpa sen fakirsinCaramel macchiato pahalı öğrenciye gitmiyor cep yakıyorCaffe Americano candır sert kahve adamdır ne öyle yumuş yumuş karamel makiato
Milli içkimiz diyorsun yaniÜzgünüm beyler bundan sonra Ali Bey ne içerse onu servis edicem. Sizlerle ayran içeriz bi ara
olm niye cahil diyon kendine manyak mısınO nasıl kahve abi general ismi gibi.
Çok cahil ve asosyel biriyim daha hiç kahve durağına veya Starbucks'a gitmedim![]()
Sen biraz taktik ver abi bize olurda yolumuz düşer rezil olmayalım.olm niye cahil diyon kendine manyak mısın
kahve dünyası adamıyım ben
ben de anlamam öyle pelinsu kahvelerinden
kahve dünyasına girerim
ya damla sakızlı türk kahvesi ya da filtre kahve
Orta boy karamel makiato 10.25 evet fakirim.cep yakmıyor panpa sen fakirsin
acı gerçek...
ama americano'nun yeri de ayrı şimdi
bu arada macchiato hiç içmedim
olm niye cahil diyon kendine manyak mısın
kahve dünyasına girerim
Taktik isteme yav tahtadan bak(çeşitler ve fiyatlar yazıyor) ne istiyosan söyleSen biraz taktik ver abi bize olurda yolumuz düşer rezil olmayalım.
Oldum olası kafelere alışamadım ocak başı candır![]()
Kemal Sunal'a ayıp edersin...Bu cevabı unutmıcam Ali Bey...
öyle starbaksmış gloria jeansmiş sittir et onlarıSen biraz taktik ver abi bize olurda yolumuz düşer rezil olmayalım.
Oldum olası kafelere alışamadım ocak başı candır![]()
Olursa gideriz İnşallahöyle starbaksmış gloria jeansmiş sittir et onları
al manitayı direk kahve dünyasına götür
ya filtre kahve ya da damla sakızlı türk kahvesi missss
Kemal Sunal'a ayıp edersin...
1 kere kahve dünyasından filtre kahve aldım berbattı içemedim starbucks adamdır kahve konusundaöyle starbaksmış gloria jeansmiş sittir et onları
al manitayı direk kahve dünyasına götür
ya filtre kahve ya da damla sakızlı türk kahvesi missss
Pampa bu işin piri burda bak menüye kanarsak şemsiye sıkıntısı var.Taktik isteme yav tahtadan bak(çeşitler ve fiyatlar yazıyor) ne istiyosan söyle
tchıbo dan fıltre kahve ve kadıkoyde herhangı bır yerden fıltre kahve bardagı alıp evde 35 kurusa mal edıyorumolm niye cahil diyon kendine manyak mısın
kahve dünyasına girerim
Bilmiyordum alfhonso beySeni unutmıcam repliğininde kemal sunal abimize ait olduğunu biliyosundur o halde dimi Ali Bey
Aynen aynen koyucak isim bulamıcaklar yakındaValla denizlinin her yeri kahve bişeysi, @Koraykaya @emert20 Bilir her bişey kahve dünyası dükkanı ateşi sokağı çaputu çöpü bilmemnesi her caddede bi kahve bişeyi oldu![]()