Makine canavar ya sesi zaten konusamiyor insan o sesi duyuncaTamam lan buldum jaguar f type project-7 serisi araba
Fiat 124 ne emenike
Makine canavar ya sesi zaten konusamiyor insan o sesi duyuncaTamam lan buldum jaguar f type project-7 serisi araba
Fiat 124 ne emenike
O nasıl bir eksoz patırtısıdır be çatır çutur ne güzel patlıyorMakine canavar ya sesi zaten konusamiyor insan o sesi duyunca
Olay budurO nasıl bir eksoz patırtısıdır be çatır çutur ne güzel patlıyor
Bi dinle ama bak biAlamayacağım arabanın sesi güzel değildir.
Önce coilŞu eksoz patırdaması için ne yapmamız gerekiyorsa benim a4 kağıdına da yapalım lan güzel olmaz mı
Ahahshahahahahhahahahahahahahaha lan diyorum a4 kağıdı ne haahhahahahaa sonradan düştü ölüyorum hankŞu eksoz patırdaması için ne yapmamız gerekiyorsa benim a4 kağıdına da yapalım lan güzel olmaz mı
Yapman gerekenler @DuzboruDownpipeŞu eksoz patırdaması için ne yapmamız gerekiyorsa benim a4 kağıdına da yapalım lan güzel olmaz mı
Manifolttan komple düzboru çekiyosun kat iptali yap hava filtresi(ciger sesi önemli) daha yaparız istersen önce bunları uygulaŞu eksoz patırdaması için ne yapmamız gerekiyorsa benim a4 kağıdına da yapalım lan güzel olmaz mı
yoh spor gazetesi naptın olumFiat 124 spider olabilir abi.
Yalnız düşük devirler ölüyor ve senin araba bi bakmışın 35 kuruş yakıyor. Bence kumandalı al abi milleti trollersinUlan vectra patırdasa nolur totosunu kaldıramıyor![]()
Lan benzinde normalde 45 kuruş yakıyor zatenYalnız düşük devirler ölüyor ve senin araba bi bakmışın 35 kuruş yakıyor. Bence kumandalı al abi milleti trollersin![]()