Haa okeyNereye bitiyo daha yeni başladı abi
Ben de semsıye açıldı mı diye sorcaktım da

Haa okeyNereye bitiyo daha yeni başladı abi
Yok abi şimdi vermez falan sınavda bozulursam soruları da yapamamSen sınavda kızlardan silgi de istersin şimdi yasin paşa![]()
Sana vermeyen kız, ya kız değildir ya da lezdirYok abi şimdi vermez falan sınavda bozulursam soruları da yapamam
Vur vur çoktandır vurmuyodun hayretler içerisindeydim zatenHaa okey
Ben de semsıye açıldı mı diye sorcaktım da![]()
Hay sen çok yaşa iskender paşaSana vermeyen kız, ya kız değildir ya da lezdir![]()
![]()
Gunaydin herkese. Dun kiralik 2015 model linea multijet 24 bin km de olan aracla goztepeden umraniye ordan maltepe ordan harem den arabali sirkeci oradan bakirkoy ve tekrar maltepe goztepe yaparak gunu bitirdik.yakit olumcul az degil yakti ve vitesi cok yordu. Ses sistemi yok. Klima manuel. Konfor zayif. Direksiyon agir. Pek memnun kalmadik ama tek sevdigim tarafi suspansiyon bagaj hacmi oldu
Haa okey
Ben de semsıye açıldı mı diye sorcaktım da![]()
Mühendislik okumadığım için bilemeyeceğimmm![]()
Hiç ben sana diyom mu hey dispatcher seni gidi napıyosun şemsiyene bişey mi oldu diye ya ne diyom ben korkumdan laf edemiyom ki sanaMühendislik okumadığım için bilemeyeceğimmm![]()
Her işte şemsiye durumu var yasin ne yaparsınHiç ben sana diyom mu hey dispatcher seni gidi napıyosun şemsiyene bişey mi oldu diye ya korkumdan laf edemiyom ki sana![]()
Valla içinden dünyalar delip geçer Allah göstermesin abiHer işte şemsiye durumu var yasin ne yaparsın
Benim en ufak bi hatam çok büyük bi facia olabilir
İşte o zaman da şemsiyeyi bırak neler neler açılır biliyon mu sen![]()
Hayal dünyana soxum yasiniçinden dünyalar delip geçer
Aman abi admin görmesinHayal dünyana soxum yasin
Yok artık ondan da bi sey olmaz herhaldeAman abi admin görmesin![]()
Nutella atarız puçak atarızYok artık ondan da bi sey olmaz herhalde