Abi öyle yerler benim gibi bir öküzü deli eder yav.
İstanbulun yolunu GÖSTERİRİZ ağamLan neyini deli edecek
Gideceksin bi süre sessiz sakin görüneceksin
Sonra da yaklaşacaksın bi şekilde artık kitap mı hediye edrrsin kahve mi ısmarlarsın bilemem
Abi öyle yerler benim gibi bir öküzü deli eder yav.
İstanbulun yolunu GÖSTERİRİZ ağamLan neyini deli edecek
Gideceksin bi süre sessiz sakin görüneceksin
Sonra da yaklaşacaksın bi şekilde artık kitap mı hediye edrrsin kahve mi ısmarlarsın bilemem
ahahahsh benim öyle yerlerde işim olmazDağ2 'den spoiler salan arkadaşlar sövgüyle selamlıyorum sizi, torrente düşmesini bekliyorum ben sinemaya sap sap gitmeyi veya tek gitmeyi sevmem. E kız da yok malum platforma düşsün evde izleriz
Dağ 2 ile kabaran milliyetçilik duygularınızı kabaran başka taraflarınıza çekmeniz ise takdire şayan, Hadi ceyhun tamam ama çocukla boşa dalga geçiyomuşuz forumun yarısı sosyal evler marmarisler samsunlar falan maşallahınız var
Ceyhun'cum fazla kafana takma ilk arabada illa ki pert kaydı olur bi hasar darbe değişen bişi olur yoksa zor yani alışman lazım şoförlüğe.
bi de yarım saattte ne konusmusunuz la bu kadar.
@maximaorhan ödüllerinden dolayı tebriklerimi iletiyorum![]()
![]()
Aklıma şu sahne deki muhabbet geldi yazıları okuyunca.1.55
Olur abi bana uyar varsa hemen kaparoyu verek.Samsun kızı bulayım sana filinta gibi
Acun Bey, Hamdi Beyin teklifini kabul ediyorum ne zaman test sürüşüne çıkabiliriz acababirdaha düşün istersen.
]![]()
Kaparo vermek ne allahım yarabbim ahdhahshHahOlur abi bana uyar varsa hemen kaparoyu verek.
Böyle pre-owned makinam olsun her gece basarım kırbacıdusunulmesı gereken bır durum .
bosuna forumun abısı demıyoruz. tesekkur ettım hocamProblem solved
Dont panic
Görmeden kaportasına,motoruna döşemelerine bakmadan ne kaporası veriyosun olm?Olur abi bana uyar varsa hemen kaparoyu verek.
ahahah sanada tesekkur ederım sagolasın valla bı an kafam ucmus gıtmısAlıntı yapıp adamın hesabına incir ağacı dikmeyin![]()
HahahahahhahahahaKaparo vermek ne allahım yarabbim ahdhahshHah
Abi sana guveniyom. Ondan hemen şaaptımGörmeden kaportasına,motoruna döşemelerine bakmadan ne kaporası veriyosun olm?
Acun Bey, Hamdi Beyin teklifini kabul ediyorum ne zaman test sürüşüne çıkabiliriz acaba![]()
Haydaaa niye kizdın be abi iki lafın belini kırıyoz şurdaUlan şimdi düşündümde benim bu sohbetlerin içine ne işim var?Ben gidiyorum ula![]()
ahahahsh benim öyle yerlerde işim olmazeee duyuyoruz