Yalnız @AYUU nun da ayağına gelişine çok iyi oturdu beYav muhabbeti ben değil siz açıyorsunuz fesatlığınızdan![]()

Yalnız @AYUU nun da ayağına gelişine çok iyi oturdu beYav muhabbeti ben değil siz açıyorsunuz fesatlığınızdan![]()
Benzine geç. Benzin çok rahat bitiyor. Her zamda bir depom var.Bekar olunca da mazot bitmiyo. En son ne zaman mazot aldığımı unuttum beyler zam mam gelmiş fazla takmadım sanki bi daha almıcakmış gibi hissediyorum
Aslında 1.2 tsi leonlara bakıyorum itiraf etmeliyimBenzine geç. Benzin çok rahat bitiyor. Her zamda bir depom var.![]()
Ben geldim millet kaçtı![]()
Yarın 2 sınav var kaçmak zorundayım...Ben geldim millet kaçtı![]()
Asx fiyatına göre çok başarılı idi.2012-2013 Yıllarında hatırladığım kadarıyla Benzinli asx,1.5 litre dizel Duster'dan 10 bin civarı daha pahalı idi.Çok mantıklı bir araçtı aracı deneyen,test eden birçok kişi almıştı ben bile düşünmüştüm..
Yarın 2 sınav var kaçmak zorundayım...
Yoksa terlik beni çağırıyo adkdmxkkdmdks
Zordu ama Düzboru yaptıbugünki sınav noldu?
(Kaldı)Zordu ama Düzboru yaptı![]()
Yok lan cidden iyiydi(Kaldı)
Bende aynı fikirdeyim.Motoru 117 Ps olmasına rağmen gayet iştahlı ve asx'i güzel çekiyordu.Sesi felanda çok güzel tüm bunlara rağmen o gövde ile şehir dışı 5,0-5,5 lt ile kullanılabiliyordu.Gidişi gövdesine rağmen gerçekten iyiydi.asx hoş arabaydı abi başka bi marka logosuyla satılsa rekor kırardı banko)
Bende aynı fikirdeyim.Motoru 117 Ps olmasına rağmen gayet iştahlı ve asx'i güzel çekiyordu.Sesi felanda çok güzel tüm bunlara rağmen o gövde ile şehir dışı 5,0-5,5 lt ile kullanılabiliyordu.Gidişi gövdesine rağmen gerçekten iyiydi.