Ali abi kör olmuş bulunmakta yazdıklarımızı göremez...

Hepsiburada'da 45 tl abi alacaksan haberin olsun.Para yok. Eksi bakiyeler bitince..
Az daha ver 1.4 al daha memnun eder.1.2 TSİ la ciddi düşünüyorum arkadaşlar ne dersiniz ?
Sen yazınca giris yaptım bende Bağcılardayim rahat 10dk dir silah sesi var hala kesilmediBeyler Bağcılar'da oturan arkadaşım çok fena çatışma çıktı burada diyo bizden birileri var mi orada
bi kaç gündür arkadaşın Jetta bende hoşuma gitti baya çekişi olsun yakıtı olsun falanAz daha ver 1.4 al daha memnun eder.
Aman dikkat edin arkadaşda aynısını diyo ne bela semt amk ben kaçtım kurtuldum ordan cok şükür sıra sizdeSen yazınca giris yaptım bende Bağcılardayim rahat 10dk dir silah sesi var hala kesilmedi
Allah zihin açıklığı versinÖdev yapıyorum bi bitmedi yav
Panpa motor sorunlu olduğu için pek gitmiyor bulaşma bence.Var mı bu aracı duyan eden, piyasası nasıl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-marcos-1998-marcos-mantis-spider-356009708/detay
Abi F458 ile aynı parçaları kullanmışlar yedek parça sıkıntısı yokmuş. Esenyurt Oto sanayide yaygın az yakar çok kaçar diyorlar amaPanpa motor sorunlu olduğu için pek gitmiyor bulaşma bence.
Hyundai i20 1300 kg değilmiydi ya?Hyundai i20 active 1080 kg benim tigrada 1080 kg?
308-1075 kg'dan başlıyorHyundai i20 active 1080 kg benim tigrada 1080 kg?