Alahambra varken c-max geri çekilsin
Gene vagcılığını konuşturuyorsun CeyhunAlahambra varken c-max geri çekilsin![]()
O zaman 2.0 Tdci Smax alıp yüklüyoruz@istanbul ben senin kadar delikanlı olamıyorum valla aga
@gtepro @DuzboruDownpipe her türlü mpv benim için zulümdür arkadaşlar. Bana hisli araba lazım.
Ali abi airbus'cıyız galiba![]()
Airbus fazla kolay. Ben Boeing'ciyimdir. Sanki biraz havacılığa merak var gibi sende hocamDrive byy wire kitabini yazdi airbus. Joystikli ucak cirlop gibi. Kizima mcdu kullanmayi ogretip flcx modunda kalkiş yaptiracagim Sabiha Gokcende.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bırak bu vag vag sevdasını.Alahambra varken c-max geri çekilsin![]()
İşin içine elektronik girdi mi olayın tadı kalmıyor. Bkz. Airbus. Boeing her türlü önde.Airbus fazla kolay. Ben Boeing'ciyimdir. Sanki biraz havacılığa merak var gibi sende hocamUçuş harekat uzmanıydım bende istanbulda'yken. Benim hanımın tayini çıkınca mecbur sakarya'ya geldim. Apron kokusunu özledim valla
Havacılığa meraklı insanları görmek güzel oluyor
![]()
Bırakamam çünkü biz birbirimize dsg'den sevdalıyız.Hocam bırak bu vag vag sevdasını.![]()
Sizin ilişkide hep sorunlar var desene. Kavrama diye seni yer oldu bu dsg.Bırakamam çünkü biz birbirimize dsg'den sevdalıyız.
Yooookk bilinenin aksine daha hiç beni yemedi çünkü ikimizde orta yolu buluyoruz.Sizin ilişkide hep sorunlar var desene. Kavrama diye seni yer oldu bu dsg.
Hah işte bu!İşin içine elektronik girdi mi olayın tadı kalmıyor. Bkz. Airbus. Boeing her türlü önde.
Airbus kullanan pilot karısından bile böyle tepkiler almıyordur.
Desene o zaman orta yol ilişki ilk çatladığı zaman sıkıntı büyümeden ayrılmak.Yooookk bilinenin aksine daha hiç beni yemedi çünkü ikimizde orta yolu buluyoruz.
Bu seneki fuar, 2 sene önceki fuarın yerini doldurmadı desem yeridir. Çok ilgi çekici şeyler yoktu zaten. İlk gün bi b737 getirmişler, ikinci gün kaldırmışlar. Ben de son gün gidebildim zaten. Bi tek Embraer 195 ilgimi çekti; o da tabii renklerin güzelliğinden olsa gerekVay be bir zamanlar ne tartisirdik boeingciler ve airbuscular. Ama en kral ucaklar md80 md11 olurdu ... Ben 2 hafta once istanbul ataturk havalimNinda ucak fuarinda idim.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi