Ya şapşik her şey mi yakışır sana ya gülücük atıyosun kalbimi çalıyosun uyarayım dedim
yürü git ulan
Ya şapşik her şey mi yakışır sana ya gülücük atıyosun kalbimi çalıyosun uyarayım dedim
Dükkanda 2 dakikalık işimiz vardı girdik hemen yavBilinçli yamuk yani@and olsaydı hafif yamuk park etmişsin derdi
İzledim zaten aşk lütfen ciddi olma daha çabuk yaşlanırsın.İkinci kez izliyorum zaten.
Sen de izlemelisin
Tek vereceğim tavsiye o da 30dan önce evlenmeyin olur
İyi geceler orhanbabuş ben de kaçar iyi geceler ahali.Hadi iyi geceler herkese
Ben 24'de evlendim hocam@maximaorhan Ben 26 ya yeni girdim -23 yazıyor farkındayım düzeltemedim bi türlü- yaklaşık 2 hafta önce nişanlandım. Sen böyle söyleyince iyice bi aklıma takıldı. Çünkü çevremdeki herkes bana erken olduğunu söylüyor. Halbuki rahmetli babam da 26 27 yaşlarında evlenmiş. Yanlış yaptığımı pek düşünmüyorum. Zira ''ne zaman öleceğimiz belli değil, çok beklemenin lüzumu yok'' diyorum hep kendime. Sence yanlış mı yapıyorum? Neden 30dan önce evlenmememiz gerekiyor sence? Sonuçta sen evlisin, ben daha yeni nişanlandım. Bi sorayım dedim.
İyi gecelerİyi geceler orhanbabuş ben de kaçar iyi geceler ahali.
@maximaorhan Ben 26 ya yeni girdim -23 yazıyor farkındayım düzeltemedim bi türlü- yaklaşık 2 hafta önce nişanlandım. Sen böyle söyleyince iyice bi aklıma takıldı. Çünkü çevremdeki herkes bana erken olduğunu söylüyor. Halbuki rahmetli babam da 26 27 yaşlarında evlenmiş. Yanlış yaptığımı pek düşünmüyorum. Zira ''ne zaman öleceğimiz belli değil, çok beklemenin lüzumu yok'' diyorum hep kendime. Sence yanlış mı yapıyorum? Neden 30dan önce evlenmememiz gerekiyor sence? Sonuçta sen evlisin, ben daha yeni nişanlandım. Bi sorayım dedim.
İyi geceler tatlı rüyalarherkese iyi geceler dostlar
@maximaorhan Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim. Hayatımın büyük bir kısmı sıkıntılı geçtiği için artık sevdiğim insanla bir aile kurmak istedim. Daha fazla beklemek istemiyorum güzel şeyler yaşamak için. Bu yüzden yaklaşık bir ay önce kararımı verdim, iki hafta önce de nişanlandım. Gayet mutluyum. Allah mutluluğunuzu daim etsin, tekerinize taş değmesin hocam. İyi geceler dilerim.
@alfhonso Ekonomik anlamda sıkıntı yok çok şükür, karakter olgunluğu hakkında ne söylesem bilemiyorum sonuçta buradan ne kadar kendimi tanıtabildiysem O'yum. Müstakbel eşimle 4 yıldır tanışıyoruz zaten. Teklif ettikten sonra defalarca sordum kendisi kabul etti, ailesi de kabul etti, sevdiler beni. İnşallah Mayıs gibi evleniyoruz. Umarım sizde bu mutluluğa en kısa zamanda erişirsiniz. Cevabınız için teşekkürler, iyi geceler dilerim.