Sa beyler. Az kar yağmış. Şimdi fotoları atıyorum.
Bende 40cm ortalama kalınlık. Site yönetimi mail atmış.sen deniz seviyesinin altında mı yaşıyon Olm istanbulda deniz kıyısında 5 cm kar var sende nası yok
Yok yav rezidans yok bizimkinde. Bide dolarla satmıyolla.KAç milyon dolar sizin sitede daireler Rezidans mı oluyo bunlar asdffsf
aynen mılyon dolar degılde 4 artı 1 ler vardır bı 1KAç milyon dolar sizin sitede daireler Rezidans mı oluyo bunlar asdffsf
aynen mılyon dolar degılde 4 artı 1 ler vardır bı 1
ben de zeytinliğimin altında domates soğan yiyemdünki porsche bunlardan daha pahalı neyse ki
1 milyona 4+1 kalmadı valla burda .aynen mılyon dolar degılde 4 artı 1 ler vardır bı 1
Çocuk havuzu donmuş abi . Büyük havuza da girersek hipotermiden gideriz.Ulan bi de bana zengin diyonuz havuz var lan orda montunu giyip girsene
Kaç para aw 1 milyon ne demek lan ne demek1 milyona 4+1 kalmadı valla burda .
Öyle de reis bunlarınki de hayat değil kaç yüz insanı betonların arasına hapsetmişler bizimki öyle mi bahçe var manzara var deniz var istediğin zaman gir her şey doğal üstelik...ceyhun bi de orhan abimizin 35 bin dolarına laf ediyodun
Günaydın sınav yüzünden hüzünlüydüm ceyhunun siteyi görünce daha da hüzünlendim sağol @gtepro
Öyle de reis bunlarınki de hayat değil kaç yüz insanı betonların arasına hapsetmişler bizimki öyle mi bahçe var manzara var deniz var istediğin zaman gir her şey doğal üstelik...