Sa beyler. Az kar yağmış. Şimdi fotoları atıyorum.
Bende 40cm ortalama kalınlık. Site yönetimi mail atmış.sen deniz seviyesinin altında mı yaşıyonOlm istanbulda deniz kıyısında 5 cm kar var sende nası yok
![]()
Yok yav rezidans yok bizimkinde. Bide dolarla satmıyolla.KAç milyon dolar sizin sitede dairelerRezidans mı oluyo bunlar asdffsf
aynen mılyon dolar degılde 4 artı 1 ler vardır bı 1KAç milyon dolar sizin sitede dairelerRezidans mı oluyo bunlar asdffsf
aynen mılyon dolar degılde 4 artı 1 ler vardır bı 1
ben de zeytinliğimin altında domates soğan yiyemdünki porsche bunlardan daha pahalı neyse ki![]()
1 milyona 4+1 kalmadı valla burdaaynen mılyon dolar degılde 4 artı 1 ler vardır bı 1
Çocuk havuzu donmuş abiUlan bi de bana zengin diyonuz havuz var lan orda montunu giyip girsene
Kaç para aw 1 milyon ne demek lan ne demek1 milyona 4+1 kalmadı valla burda.
Öyle de reis bunlarınki de hayat değil kaç yüz insanı betonların arasına hapsetmişler bizimki öyle miceyhun bi de orhan abimizin 35 bin dolarına laf ediyodun![]()
Günaydın sınav yüzünden hüzünlüydüm ceyhunun siteyi görünce daha da hüzünlendim sağol @gtepro
Öyle de reis bunlarınki de hayat değil kaç yüz insanı betonların arasına hapsetmişler bizimki öyle mibahçe var manzara var deniz var istediğin zaman gir
her şey doğal üstelik...