Perdeyi aralayıp vectraya da bak aradaAs cümleten
Elimde taze sıkılmış portakal suyu
Ağzımda puro
Üstümde röpdeşembır ile kitap okuyorum siz nabüyonuz

Perdeyi aralayıp vectraya da bak aradaAs cümleten
Ağzımda puro
Selamün Aleyküm be
asAs cümleten
Ağzımda puro
Asıl üniversiteye gelince, hele bir de bölüm zorsa o zaman çalışıyorsun, sıkılıyorsun asıl. Ygs-lys zamanlarını bile özlüyor adam öyle söyleyeyimas
Elimde ıhlamur
Ağzımda yarısı yenmiş kalem
Üstümde hırka üç yıldır YGS Matematik çalışıyorum
Valla doruklarına kadar yaşadım ygs lys işini artık büte kalmak istiyor insanAsıl üniversiteye gelince, hele bir de bölüm zorsa o zaman çalışıyorsun, sıkılıyorsun asıl. Ygs-lys zamanlarını bile özlüyor adam öyle söyleyeyim![]()
dinamikleri çok kötüydü tam bir arcade oyunuyudu diyorlardı NFS'nin olayı artık biraz hikaye biraz grafik. Shift ayrı tabiYa nfs demişken, yeni oyunu çıkacak mı? En son e3 çıktı galiba underground serisi gibiydi, çok güzeldi.
Vectrayı dün 5dk çalıştırayım diye çıktım ama kapıları acamadım donmuşşşş
Ya nfs demişken, yeni oyunu çıkacak mı? En son e3 çıktı galiba underground serisi gibiydi, çok güzeldi.
Onu bir tek ben yapıyorum sanıyordum yabagajdan gireydin![]()
Hadi ya, almayı düşünüyordum bir ay sonra falan, karttan çekecektimdinamikleri çok kötüydü tam bir arcade oyunuyudu diyorlardı NFS'nin olayı artık biraz hikaye biraz grafik. Shift ayrı tabi
@alfhonso reis o kadara gerek yok açılmayınca sen bilirsin diyip geri girdim eve cok soğuk zaten
Tiguan 5 gündür hava koşullarından habersiz yatıyor. Hiç çalıştırmadık da bişey olur mu yav arabaya?arada bi çalıştırmakta fayda var müdür bu soğuk günlerde![]()
yohmmnaKapıları açsam bile araba çalışmaz büyük ihtimal akü de donmuştur
Abi naptın ya norveç de mi yaşıyon?Kapıları açsam bile araba çalışmaz büyük ihtimal akü de donmuştur