Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oooo güzel ben cok bırakmaya çalıştım ama bi türlü yok bırakamadım. Genelde aksamlari icerim zaten gün içinde max 2 tane. Yeri geliyor 1 paketi 1 haftada anca bitiriyorum falan. Aksam yakıyorum 1 tane, bi elimde kitap, diğer elimde grande extra shotlı nonfat ca... şaka şaka çay deyme keyfime
Hayatımda en son başlayacagım şeylerin başinda gelir sigara. Bana nedense içmek cok sacma geliyor yanlış anlamayin ama.

A bak nargile severim, nargileden geldim hatta az önce ayda bi kere muhakkak gideriz nargileye :D

Valla ben zar zor tutuyorum kendimi eve takım almamak için sigaradan daha çok bağımlıyım ona :D
üniversiteye gitmeden önce hayalimdi, kendi evimde nargilemi alıcam her akşam nargile sigara çay falan filan :D
9 sene geçti memlekete döndüm hala alcam :D hayır zaten 2 defa gittiğim paraya eve alırım ama bi türlü kısmet olmadı :D

üniversiteye gitmeden önce hayalimdi, kendi evimde nargilemi alıcam her akşam nargile sigara çay falan filan :D
9 sene geçti memlekete döndüm hala alcam :D hayır zaten 2 defa gittiğim paraya eve alırım ama bi türlü kısmet olmadı :D
Valla almaya çoktan alırdım da çocuğa kötü örnek olmayayım diye sigarayı bile o yattıktan sonra içiyorum şimdi koca nargile takımını saklamak sıkıntı olur benim için :D ama kötü mü olurdu be şimdi al fakher anason tütünümüz olsa yaksak nargilemizi tüttürsek offff çok canım çekti lan

Valla almaya çoktan alırdım da çocuğa kötü örnek olmayayım diye sigarayı bile o yattıktan sonra içiyorum şimdi koca nargile takımını saklamak sıkıntı olur benim için :D ama kötü mü olurdu be şimdi al fakher anason tütünümüz olsa yaksak nargilemizi tüttürsek offff çok canım çekti lan

Hocam çocuk varsa mevzu farklı :))

Allah analı babalı büyütsün bilmiyordum :)

26 yasimdayim hala ailemin yaninda sigara icemem utanirim . olacak soyle nargile koycan efsane

valla 27 bitiyo ailemle alkol alırım vs rahatımdır ama sigara konusunda cidden çok sıkıntı yaşadım, hala daha karşılar gerçi bıraktım.
Eve nargile almama sebebimde ona da karşı çıkarlar diyordumda babamında gençliğinde nargile hastası olduğunu öğrendim bakalım alacam artık :D :D

valla 27 bitiyo ailemle alkol alırım vs rahatımdır ama sigara konusunda cidden çok sıkıntı yaşadım, hala daha karşılar gerçi bıraktım.
Eve nargile almama sebebimde ona da karşı çıkarlar diyordumda babamında gençliğinde nargile hastası olduğunu öğrendim bakalım alacam artık :D :D
Valla hocam alkol konusunda bende rahatim ama sigarada hala olmuyor o bi turlu. valla hocam benim planlar farkli kus yuvadan gidiyor bizde artik yeni evde birseyler dusuncem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...