Bende ediyorumDüzenli olarak arayip küfür eden vardı kimdi o
En son soruşturma başlatmıştım görevliler hakkında pislik olsun diye yaparım öyle şeyler.
Bende ediyorumDüzenli olarak arayip küfür eden vardı kimdi o
Benim icin de arayıp bi küfür etseneBende ediyorum
En son soruşturma başlatmıştım görevliler hakkında pislik olsun diye yaparım öyle şeyler.
Aleyküm selam (kekeleyerek okuyun)Cümleten:
arabayı aldık gencler 2 on fren dısk 2 balata bır rot bakım vs 1700 le pacayı zor kurtardık
2k çıkardı ortalama.Geçmiş olsun hacım
aynı arızaları doğuş grubu kaç kuruşa çıkartırdı bilen arkadaşlar bi şaaptırabilir mi meraktayım.
2k çıkardı ortalama.
ceyhun çok net söylüyorum, vw yetkili servislerinin çoğu senin kadar hakim değil bu işlere kardeşim. Sana helal olsun. kaç zamandır gözüme çarpıyor böyle klas cevapların2k çıkardı ortalama.
ceyhun çok net söylüyorum, vw yetkili servislerinin çoğu senin kadar hakim değil bu işlere kardeşim. Sana helal olsun. kaç zamandır gözüme çarpıyor böyle klas cevapların
Acaba neden @gteproceyhun çok net söylüyorum, vw yetkili servislerinin çoğu senin kadar hakim değil bu işlere kardeşim. Sana helal olsun. kaç zamandır gözüme çarpıyor böyle klas cevapların
Sizene adamın işindenadam vag'ın İstanbul sorumlusu abi, şimdi bi aydın izmir sorumlusuyla istnbul sorumlusu olmak arasında farklar var
ulan herkes biliyomuşHaydaaa patlatıyorum ozaman Ticari araçlar müdürü (evet Türkiye[komple ülke]{1 ton taş..k})
Kimi diyosa benimle alakası yok.Haydaaa patlatıyorum ozaman Ticari araçlar müdürü (evet Türkiye[komple ülke]{1 ton taş..k})
Kim neyi biliyo yahu?ulan herkes biliyomuş
ben karıştırmışım knk özürKim neyi biliyo yahu?
Ben ortalama 2k çıkacağını genelde Vag grubu araç kullandığımızdan tahmin ediyorum zaten yoksa başka marka hakkında tahmin yapamam servis masrafı konusunda .Gençler adam vw'in nesiyse neyi, mesele o değil. Ne servis müdürleri sorumluları biliyorum baktıkları arabalardan bihaber, teknik bilgiyi geçtim temel bilgileri bile yok. @gtepro bu markaya hakim diye tek vw özelinde algılamayın. Pek çok markanın bayilerinde servislerinde sığır sürüsü var. Adamlara arabalarını ben anlatıyorum O yüzden takdir ediyorum her daim
iyi tahminler bro bana da sayısal loto için 10 tane rakam söyler misinBen ortalama 2k çıkacağını genelde Vag grubu araç kullandığımızdan tahmin ediyorum zaten yoksa başka marka hakkında tahmin yapamam servis masrafı konusunda .