Kendi iç Piyasasımızın durumu şu an iç açıcı değil ama yurtdışına birşeyler satıyorsanız idare ediyor çok şükür.Şu anlık mal bizde satıyoruz fakat şu ara ülke çok belirsiz ve güvensiz geliyor bana.
Kendi iç Piyasasımızın durumu şu an iç açıcı değil ama yurtdışına birşeyler satıyorsanız idare ediyor çok şükür.Şu anlık mal bizde satıyoruz fakat şu ara ülke çok belirsiz ve güvensiz geliyor bana.
Umarım.Karamsar olma yiğidim, elbet bir yol bulunur![]()
Tayyibin sözlerini duymadın herhalde şu zamanda elinde dolar veya euro bulunduran, bozdurmayan terörist diyortşkler ben almayayım
Ekli dosyayı görüntüle 3393
Kapa abicim vpn i kapa. Bu reklamı da biz anladık, wunderbar...Abi bütün reklamları anladım da bu nedir
Ekli dosyayı görüntüle 3394
Abi vpn kullanmıyorum ki telefona yüklemedim bile.Kapa abicim vpn i kapa. Bu reklamı da biz anladık, wunderbar...
Tayyibin sözlerini duymadın herhalde şu zamanda elinde dolar veya euro bulunduran, bozdurmayan terörist diyor![]()
Valla ben yarım saattir geçmiş sobayı alevlendirmeye çalışıyorum. Durmadan sobaya üfleye üfleye kafam bi güzel oldu. Bi durgunlaştımDut yemiş bülbül gibi niye sustunuz yav bugün.
Bulgur mu gerçek miçiğ köfte aldım yiyorm çatlayın kudurunn
bulgur panpa ya gerçeğini ben arada yapıyorum kendim, uğraştırıyor meretBulgur mu gerçek mi
Bulgurunu severim zaten de ,gerçeğini yasaklandıktan sonra zaten yiyen/bulan var mı bilmiyorum?