ayyynı devam durmak yokİyilik abilerin gülü senden ne haber
Sinavlardan haber ver ne durumdalar
ayyynı devam durmak yokİyilik abilerin gülü senden ne haber
kaldı 2 .....Daha 3 senen var ya
Valla hepsi iyi güzel bi ders kalmış bi ders için ıspartaya 50 lira yakcamayyynı devam durmak yok
Sinavlardan haber ver ne durumdalar
Valla hepsi iyi güzel bi ders kalmış bi ders için ıspartaya 50 lira yakcam
350000$ ın var telefonun yok adam akıllıLan note 2 ile giriyorum 5'in şarjı bitti foto atmayın donuyo bu
Saka lan at gitsin ben bile attım shfhshfhzhfpardon abi
İki bira mı bir ikia mı ???
finallerde birine girmeden önce denedim gerçekten işe yarıyor tüm sinir stres yok ediyor kuzu gibi girdim çıktım 85 almuştum sınavdan
Ooo sen kayış koparmışsın hacı senin ilacın başkaİki bira mı bir ikia mı ???
Dispaçır Orhan Bey tavsiyeleriniz nedir hasta ile ilgili?Ooo sen kayış koparmışsın hacı senin ilacın başka
finallerde birine girmeden önce denedim gerçekten işe yarıyor tüm sinir stres yok ediyor kuzu gibi girdim çıktım 85 almuştum sınavdan
Abi ya en güzeli şuan hakan abi. Adam forum başında şarabını yudumluyor. Şarap kutsal içkidir, aşktır, o da bir aşk adamı evet o bir şarkozcu @alfhonsoOoo sen kayış koparmışsın hacı senin ilacın başka
hoydaa o zaman dikkatli olmakta fayda var bizde gelmeyelim sakatakanki o her sınavda tutmuyo, test edildi onaylandı okul uzatmama sebep oldu.com
Adam herkesi cekti buraya koca yureklikaldı 2 .....
@Yasin Aygun canım nabusun ? @pulusoglu kaptan naber ya @berkertekin abi yeni kar fırtınası dalgası geliyomuş senin bahçe yine çamur dolacak aman dikkat, @MertEren sen olmasan bu çocuklar napacak bilmiyorum..... @gtepro uyan la!