Sanmam reisbedavaya calısmıyordur yahu dımı
Sanmam reisbedavaya calısmıyordur yahu dımı
bedavaya calısmıyordur yahu dımı
topla forumu basla tekrardan mankenler olcak de nefessız gelen dolu burdaAaah ahhh bu tür işlerde kokteyllerde görev alacak personel arıyodum kısa biz aman öncesine kadar![]()
topla forumu basla tekrardan mankenler olcak de nefessız gelen dolu burda![]()
Oha be. 150 liraya ben bugün bile tüm gün ayakta dururumyok yav alt limit 75+ yemek ulaşım sigara falan olur, işin boyutuna ayakta kalacakları süreye bağlı en fazla 150 liraya çıkar. öğrenciler sonuçta fazla verilmez
abı su lafı cok severım dunya kadar malımız olacagınaOha be. 150 liraya ben bugün bile tüm gün ayakta dururumKıyak öğrencilikmiş. Ben öğrenciyken haftada 150 liraya çalışıyordum a
![]()
Senin araba flac çalıyor mu?flac uzantılı muzık ındırmeyı sonunda bulmus bulunmaktayım bır albumu 330 mb
Ben yazmayayım başkası yazsın diye mesajı mevcut haliyle bırakmıştım.abı su lafı cok severım dunya kadar malımız olacagına![]()
arabada daha denemedım hıc abı.Senin araba flac çalıyor mu?
Bose sistem olup flac çalabiliyorsa efsane olur. Ölene kadar kullan o arabayı derimarabada daha denemedım hıc abı.
Senin arabanın ses sistemi ve mavi ışıklı multimedia sistemi beni etikledi valla.arabada daha denemedım hıc abı.
gene bulusalım bu sefer daha erkenden gelende gelsın go kart tarzı etkınlıkler bıle yapılabılır vallaSenin arabanın ses sistemi ve mavi ışıklı multimedia sistemi beni etikledi valla.
bırde o ısık artık her arabada var galıba yahuSenin arabanın ses sistemi ve mavi ışıklı multimedia sistemi beni etikledi valla.
Valla bana uyar. Haftaya bi buluşma yapabiliriz yine.gene bulusalım bu sefer daha erkenden gelende gelsın go kart tarzı etkınlıkler bıle yapılabılır valla
Ama sendeki ses açip kapayınca falan oyunlar yapıyor cok hoş geldi gözüme.bırde o ısık artık her araba var galıba yahu![]()
bu seferde acmazlarsa yıkarız orayıValla bana uyar. Haftaya bi buluşma yapabiliriz yine.
ahaha oda dogru eyvallah tesekkur ederım bıraz yazılım ısınden korkmasam o ısıkları karsılamaya cevırende gordum ama bılmedıgım ıslere bulasmıyorumAma sendeki ses açip kapayınca falan oyunlar yapıyor cok hoş geldi gözüme.
Ben net olarak bir daha foruma girmem sana o kadar diyim. 3 kere gittik yav 3 kere.bu seferde acmazlarsa yıkarız orayı