Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adrYWd.png

YqZ60D.png

Taktik maktik yok bam bam gol yiyiyoruz

Hadi bu neyse sitenin içinde büyük ihtimalle ailesinin gözünün önünde sürüyor büyük ihtimal ama son zamanlarda yutubda bir sürü çocuk araba kaçırma videosu çekiyor. Artık denetim gelmesi gerekiyor trafikte büyük tehlike 13-14 yaşında veletlerin araba sürmesi. Daha reşit olanlarında akıl yokken bunlar resmen canlı bomba. Bunları şikayet edebileceğimiz bi yer yok mu ya linkini mail atıp falan

Nah buraya yazıyorum.Başkanlık gelecek.Birkaç seneyede paralarımız değişecek.
abı gelmemesının ımkanı yok koyun olsa kendısının kotulugu olan bırseye gıtmez kapalı bır yer var ya hanı orası ıste artık kelımelerle tarıf edemeyecegım seylerle dolu bir sürü. ınsan kendı ayagına sıkarmı ya. hayır bunca zaman yapılan bazı oylamalarda nasıl oynandıgını gorduk ( tarlalara gomulmeler kesıntıler vs ) sımdıde aynısı olacak hayır cıkacak dıyen kendını kandırır net ne yapar ne eder onu evete cevırır.

Hadi bu neyse sitenin içinde büyük ihtimalle ailesinin gözünün önünde sürüyor büyük ihtimal ama son zamanlarda yutubda bir sürü çocuk araba kaçırma videosu çekiyor. Artık denetim gelmesi gerekiyor trafikte büyük tehlike 13-14 yaşında veletlerin araba sürmesi. Daha reşit olanlarında akıl yokken bunlar resmen canlı bomba. Bunları şikayet edebileceğimiz bi yer yok mu ya linkini mail atıp falan
14 yasindayken babam arabayı verirdi koye gidip gelirdim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14 yasindayken babam arabayı verirdi koye gidip gelirdim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya abi doğruya doğru ben de 12 yaşından beri araba sürüyorum ama ehliyetimi alana kadar kapımın önündeki anayola çıkmadım hep trafiğin yoka yakın olduğu yerlerde köyde falan sürdüm. Arabayı kaçırıp caddede el freni çekmedim :D

Yanlış! Kar etmek istiyorsan 2013'de 1.8 liradan dolar alsaydın şuan 130-140 bin liradan fazla paran vardı.Araba hiçbir zaman yatırım aracı değildir.
Ticaret adamı başka oluyor yav. Ben memur çocuğuyum kafam bu kadar basıyo paraya :D :D ama aslında yazarken aklıma geldi o 30bin lira zaten kur farkına gidiyo elde değersiz para kalıyo diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...