Abi çok geçmiş olsun sağlığından önemli değil.Gani gani şifa olsun abi her şey.valla ağır hasta oluyorum ya. Bağıra bağıra geliyor. Her an devrilip yatabilirim.
Abi çok geçmiş olsun sağlığından önemli değil.Gani gani şifa olsun abi her şey.valla ağır hasta oluyorum ya. Bağıra bağıra geliyor. Her an devrilip yatabilirim.
Geçmiş olsun reisvalla ağır hasta oluyorum ya. Bağıra bağıra geliyor. Her an devrilip yatabilirim.
Cok şükür Anıl aynı takılıyorum sende ne var ne yok@maximaorhan abi nasılsın ?
Bende iyiyİm çok şükür abi.İyi akşamlar.Cok şükür Anıl aynı takılıyorum sende ne var ne yok
eyvallah abiSeni mi kırıcam öyle olsn
1000 sayfa olunca yazanlara ödül var mı? @Berkinka
Aman abi hasta masta olma yav. Hemen bi pekmez bi nane limon yap kendine iyi gelir.valla ağır hasta oluyorum ya. Bağıra bağıra geliyor. Her an devrilip yatabilirim.
Fena değilim Milan'dan kaç yiycem onu düşünüyorum birazdan maç var@DuzboruDownpipe kardeşim panpa sen nasılsın?
Bah hele bah bah nerdeyse hiç yazmayan bile ödüle geliyor yavEvet ya. Ödüllü mödüllü kutlama olsa. 1000 sayfa şöleni.
Adamsın panpa taktik yok bam bam.Fena değilim Milan'dan kaç yiycem onu düşünüyorum birazdan maç var
Tabi taktik maktik yok bam bamAdamsın panpa taktik yok bam bam.
Çünkü baş rolde Toros var.Her şey cok guzel olacak guzel film hic sikilmadan izleniyor be![]()
Eh şükür valla nolsun boş boş oturuyom. Yarın bi Kosifleri yada Mengerleri bi ziyaret etsem mi diye düşünüyorum.@gtepro Panpa sen nabtın işler nasıl ?
AynenÇünkü baş rolde Toros var.