@alfhonso bız oturalım evde demi
izlemicem çok sövüyorum ondan sonra .
@alfhonso bız oturalım evde demi
Yooo başvurmadım valla.harbiden ceyhun başvurdun dimi?
bende iyi ne olsun. Tatildeyim deli gibi forumda takılıyom.iyidir sen nasılsın ?
Bilemiyorum şu ara yapsam mı yapmasam mı aklımda çok farklı fikirler var ama biraz para da lazım onlar için. Ne yapsam karar veremiyorum.editorluk yolu gozuktu sana bence
E39'un BMW tarafından anlatıldığı bir video'yu buldum. O yıla göre ne kadar güzel bir arabaymış adamlar hakikaten yapmışlar yani. Para olsada şöyle temizinden bi tane alıp saklasak.
Var zaten almama gerek yok çok şükürSen Passat al panpa[emoji1]
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Değilim , Hakan abi gerçek adımi biliyorBeyler ozan nerde ya ? Kenblock ozan mı yoksa
Eyvallah hocam kusura bakmaDeğilim , Hakan abi gerçek adımi biliyoryani tanisma konusundada var zaten .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay vay sosyal medyadan mi abiYok yok ken block ozan değil ben stalkladım onu
Yok hocam estağfurullahEyvallah hocam kusura bakma![]()
Geçen gün gözüktüydü bi. Banlanmamıştır heralde hemenBeyler ozan nerde ya ? Kenblock ozan mı yoksa
Her yerden olm okuluna kadar gittim ders notlarına kadar biliyorumVay vay sosyal medyadan mi abi?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnstagramdan bakmissindir o zaman abi karnemi atmistim geçen dönem , şimdi benim seni stalklama vaktimHer yerden olm okuluna kadar gittim ders notlarına kadar biliyorum
Yok banlanmadı ama bu ara işleri var herhalde gelmiyor pek buralara.Geçen gün gözüktüydü bi. Banlanmamıştır heralde hemen![]()