Ne alaksı var abi ne zaman size küfür ettiğimi gördün bir tek zamanında birine ettim forumda o kadar.şimdi bu anıl kardeş bıol küfürlü videodan alıntılı selamla bize küfretmiş mi oluyor ?
Ne alaksı var abi ne zaman size küfür ettiğimi gördün bir tek zamanında birine ettim forumda o kadar.şimdi bu anıl kardeş bıol küfürlü videodan alıntılı selamla bize küfretmiş mi oluyor ?
Ne alaksı var abi ne zaman size küfür ettiğimi gördün bir tek zamanında birine ettim forumda o kadar.
Abi büyüklerime edemiyorum valla yoksa istersen ederim yani tabi bir şey olursa.
Of of of abi ne vurdun be anıla@anl_akl kardeş üzecem seni kusura bakma çok doldum. R9 nasıl sorunsuz araç be
Yahu yonca kavşakta 40'la giderken altımızdaki brodveyin sol ön teker kopuyordu az daha.
Ben sürücü kursunda R9 kullandım, dedim ben bununla sınava girmem. İlk kez kullandığım Accent ile girdim sınava.
En sorunsuzu eski komşumda vardı hiç lpg takılmamış. Onun bile bi gün karbüratörü, bi gün kilitleri, bi gün bişeysi. Adam beni çağırıp dururdu. =)
Kardeşi olduğu için yazıyorum, R11 ile sadece bir kez uzun yol gittik, cam açma butonu bozuldu, sürücü camı açık kaldı
90'lı yılların başında Spring ile tanıştım yakın bir aile dostumuzda vardı. Hatırlıyorum, onun bile kapı kolları kilitleri bozulup duruyordu. Her geldiklerinde farklı bir kapı bozuktu.
Bak istisnasız bu arabaların hepsinde kalorifer yönlendirmesi farklı bir şekilde bozuktu. Kapı kolları ve kilitlerinin hepsinde bir arızası vardı. Son komşumun Broadway'i hariç diğerlerinde bir de koltuk ayar mekanizmalarında arıza vardı. Şimdi ben ne diyeyim? Sorunsuz mu diyeyim?
Oh be, rahatladım![]()
Allah affetsin..Of of of abi ne vurdun be anıla![]()
@anl_akl kardeş üzecem seni kusura bakma çok doldum. R9 nasıl sorunsuz araç be
Yahu yonca kavşakta 40'la giderken altımızdaki brodveyin sol ön teker kopuyordu az daha.
Ben sürücü kursunda R9 kullandım, dedim ben bununla sınava girmem. İlk kez kullandığım Accent ile girdim sınava.
En sorunsuzu eski komşumda vardı hiç lpg takılmamış. Onun bile bi gün karbüratörü, bi gün kilitleri, bi gün bişeysi. Adam beni çağırıp dururdu. =)
Kardeşi olduğu için yazıyorum, R11 ile sadece bir kez uzun yol gittik, cam açma butonu bozuldu, sürücü camı açık kaldı
90'lı yılların başında Spring ile tanıştım yakın bir aile dostumuzda vardı. Hatırlıyorum, onun bile kapı kolları kilitleri bozulup duruyordu. Her geldiklerinde farklı bir kapı bozuktu.
Bak istisnasız bu arabaların hepsinde kalorifer yönlendirmesi farklı bir şekilde bozuktu. Kapı kolları ve kilitlerinin hepsinde bir arızası vardı. Son komşumun Broadway'i hariç diğerlerinde bir de koltuk ayar mekanizmalarında arıza vardı. Şimdi ben ne diyeyim? Sorunsuz mu diyeyim?
Oh be, rahatladım![]()
Et de bi şikayet edeyim yasor @maximaorhan 'a ben küfrediyorum yani![]()
O teker kopma tamamen sizden kaynaklı bir şey abi yani bugüne kadar neler yaptık arabaya teker kopma değil bir naz bile etmedi.Bak abi bende kendi açımdan anlatıyım.Biz spring'i alalı 12 yıl falan oluyor.Aldığımız da benzin sistemi çalışmıyordu araba benzine geçmiyordu bile.Bizim araba bakımsızlığın hat safhası.Sana samimi söylüyorum bugüne kadar arabanın orjinalinden kaynaklı en ufak bir sorun hatırlamıyorum.Hep LPG sisteminden kaynaklı yanı nasıl desem o LPG aksamının sonradan takılan parçaları sıkıntı çıkardı ki bizimkilerin araba yolda kalmadığı sürece tamire bile sokmadıkları zamanlar arabadan ses gelse yine de götürmezler baktırmazlar ne zaman yolda kalırsa o zaman götürürlerdi ve LPG yüzünden araba yanma noktasına bile geldi.Biz renault 9'la ev taşıdık yerden 5 metre yüksek araba nerdeyse yere sürtecekti her yerinden gacır gucur ses geliyordu ama en ufak bir kırılma olmadı daha sonra gece vakti köy yollarında altını vurduk şimdi ki arabaların vurup karteri indereceği yerler bizden sonra oralardan focus,golf,passat geçemedi.Dağlara çıkıp L200 lerin kıçına yapışlığımız bile var.Bir gün kızılcahamam'a gidiyoruz soğuk su'ya araba hararet yaptı yani çalışıyor hala en tepeye çıktık yer bulduk yanaşıyoruz o zaman dediler hararet yaptırmışsınız diye, dikkatini çekerim araba dolu ha bagaj falan.Durduk kaputu açtık sadece işte bir sakinleşsin kendine gelsin dedik soğudu Ankara'ya sıkıntısız döndük öbür gün bir havasını aldılar bitti.Araba 2-3 ay yağ sızdırdı hiç bir sıkıntı olmadan çalışmaya devam etti.Kısaca biz o arabayı bildiğin eşek niyetine kullandık kullanıyoruz.320k civarı km'si üzerinden çıkan vidalar,parçalar hepsi fabrikadan kalma parçalar yalan olmasın en az 10-15 yıllık parçalar.Bir de o dediğin arızalardan belki bir iki tanesi başımıza gelmiştir onlar da olsun sonuçta 20 yıllık elektronik bir parçadan bahsediyoruz.İlla ki bozulacak olacak ancak yürüyen aksam bakımından 9 gerçekten sağlam bir arabadır.Ki şuan çoğumuzun yeni arabalara gösterdiğimiz özenin 1/4 ni bu arabalara göstermiyorken.Bu kadar dayanmaları bile büyük nimet.Babam her zaman söyler çok vefakar araba diye.Dünya'nın her yerinde sevilen bir çok hayranı olan bir araba(araştırıp öğrenebilirsiniz).En büyük rakip olan Kuş serisi de kullandık bindik ettik,benim açımdan kıyaslanamazlar bile biri çakma italyan ne olduğu belirsiz(kimse küçük gördüğümü düşünmesin sadece sevmiyorum sonuçta onlar da bazı kişiler tarafından sevilip sayılan arabalar ve insanların ihtiyaçlarını görüyorlar kimilerinin hayali)Renault 9 ise orijinal bir araba olarak üretildi tabi çok yanlışlar var üretim politikası konusunda Oyak Renault'un orası ayrı mesele.Herkes sevecek diye bir olay yok saygı duyuyorum abi dediklerine bunlar genel olarak şans işi.Neyse yav bir kopmalık bir muzik atında kendimize gelelim.@anl_akl kardeş üzecem seni kusura bakma çok doldum. R9 nasıl sorunsuz araç be
Bak istisnasız bu arabaların hepsinde kalorifer yönlendirmesi farklı bir şekilde bozuktu. Kapı kolları ve kilitlerinin hepsinde bir arızası vardı. Son komşumun Broadway'i hariç diğerlerinde bir de koltuk ayar mekanizmalarında arıza vardı. Şimdi ben ne diyeyim?
Oh be, rahatladım![]()
O teker kopma tamamen sizden kaynaklı bir şey abi yani bugüne kadar neler yaptık arabaya teker kopma değil bir naz bile etmedi.Bak abi bende kendi açımdan anlatıyım.Biz spring'i alalı 12 yıl falan oluyor.Aldığımız da benzin sistemi çalışmıyordu araba benzine geçmiyordu bile.Bizim araba bakımsızlığın hat safhası.Sana samimi söylüyorum bugüne kadar arabanın orjinalinden kaynaklı en ufak bir sorun hatırlamıyorum.Hep LPG sisteminden kaynaklı yanı nasıl desem o LPG aksamının sonradan takılan parçaları sıkıntı çıkardı ki bizimkilerin araba yolda kalmadığı sürece tamire bile sokmadıkları zamanlar arabadan ses gelse yine de götürmezler baktırmazlar ne zaman yolda kalırsa o zaman götürürlerdi ve LPG yüzünden araba yanma noktasına bile geldi.Biz renault 9'la ev taşıdık yerden 5 metre yüksek araba nerdeyse yere sürtecekti her yerinden gacır gucur ses geliyordu ama en ufak bir kırılma olmadı daha sonra gece vakti köy yollarında altını vurduk şimdi ki arabaların vurup karteri indereceği yerler bizden sonra oralardan focus,golf,passat geçemedi.Dağlara çıkıp L200 lerin kıçına yapışlığımız bile var.Bir gün kızılcahamam'a gidiyoruz soğuk su'ya araba hararet yaptı yani çalışıyor hala en tepeye çıktık yer bulduk yanaşıyoruz o zaman dediler hararet yaptırmışsınız diye, dikkatini çekerim araba dolu ha bagaj falan.Durduk kaputu açtık sadece işte bir sakinleşsin kendine gelsin dedik soğudu Ankara'ya sıkıntısız döndük öbür gün bir havasını aldılar bitti.Araba 2-3 ay yağ sızdırdı hiç bir sıkıntı olmadan çalışmaya devam etti.Kısaca biz o arabayı bildiğin eşek niyetine kullandık kullanıyoruz.320k civarı km'si üzerinden çıkan vidalar,parçalar hepsi fabrikadan kalma parçalar yalan olmasın en az 10-15 yıllık parçalar.Bir de o dediğin arızalardan belki bir iki tanesi başımıza gelmiştir onlar da olsun sonuçta 20 yıllık elektronik bir parçadan bahsediyoruz.İlla ki bozulacak olacak ancak yürüyen aksam bakımından 9 gerçekten sağlam bir arabadır.Ki şuan çoğumuzun yeni arabalara gösterdiğimiz özenin 1/4 ni bu arabalara göstermiyorken.Bu kadar dayanmaları bile büyük nimet.Babam her zaman söyler çok vefakar araba diye.Dünya'nın her yerinde sevilen bir çok hayranı olan bir araba(araştırıp öğrenebilirsiniz).En büyük rakip olan Kuş serisi de kullandık bindik ettik,benim açımdan kıyaslanamazlar bile biri çakma italyan ne olduğu belirsiz(kimse küçük gördüğümü düşünmesin sadece sevmiyorum sonuçta onlar da bazı kişiler tarafından sevilip sayılan arabalar ve insanların ihtiyaçlarını görüyorlar kimilerinin hayali)Renault 9 ise orijinal bir araba olarak üretildi tabi çok yanlışlar var üretim politikası konusunda Oyak Renault'un orası ayrı mesele.Herkes sevecek diye bir olay yok saygı duyuyorum abi dediklerine bunlar genel olarak şans işi.Neyse yav bir kopmalık bir muzik atında kendimize gelelim.
edit: @berkertekin abi sayende arabayı daha da çok sevdim.Cansın adamsın.![]()
Sıkıntı araba niyetine binince çıkıyor demek97 den beri bizde olan aldığımız(akrabamızın)broadwayi vardı köyde bu sene satıldı.Eşek niyetine bindik valla tık demedi gibi bir şey.Bu sene satıldı yerine courier alındı ona da eşek gibi biniyoz[emoji16]
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Sana bu akşam çok yüklendim. Helal olsun bütün beğenilerimBeyler yazıya bir üç beş beğeni atın zahmet olmazsa.Loca'ya girecem valla bir destek olun şu kardeşinize.Şimdiden çok sağ olun var olun.
Abi valla diyecek bir şey bulamıyorum senin şansın öyleymiş benim ki böyle.Abi kuş serisi konusunda valla R9 120 de tir tir titriyorsa Doğan şahin 90 da titremeye başlıyor vites kolu desen ayrı bir boyuta geçmeye başlıyor ama dediğim gibi oda kendine göre iyi araba sonuçta insanlar ciddi paralar verip sahip oluyor.Dediğim gibi tecrübeler herkesin farklı birde Abi sevmemezlik ne aksine daha da sevdim.Sıkıntı araba niyetine binince çıkıyor demek@anl_akl kardeşim, 20 yıllık arabanın elektroniğini zaten yargılamam. Orada sıraladığım sorunlar Broadway'ler yeni çıktığı zamanlardan beri var. Ben o zamanları da bilinci yerinde yaşadığım için net hatırlayabiliyorum. Koltuk mekanizmaları sağlıklı çalışanını ben 1 tane gördüm. Yine ilk yıllardan beri olan arıza. Havalandırma kumandaları, yine ilk yıllarından beri görüyordum. O yüzden R9'dan ne kadar yaka silktiysem R19'ları da o kadar sevdim. Çünkü bu söylediğim ve bana ciddi şekilde batan arızaların hepsi düzeltilmişti onlarda.
Arabanı zaten benim söylediklerimden ötürü sevmemezlik yapma, vicdan azabı çekerim
Zamanında Doğan'lara göre sadece az yakmasını ve vites geçişlerini beğendim R9'ların. Geri kalan herşeyi bana kendi arabamı sevdirdi =)
Yeter ki sen yüklen abi.Zamanında saçma sapan saygısız insanlarla tartıştıktan sonra seninkiler iltifat geliyor.Bu arada hakkını yemiyim koltuk mekanizması harbi sıkıntılı oda bizim başımıza bir kere geldi babam yaptırmadı genellikle o kullandığı için onun ayarında sabit kaldı ama vurunca düzeliyor oda onun tek raylı olduğundan kaynaklanıyor.Saçma sapan hareketler yapabiliyor koltuğu.Sana bu akşam çok yüklendim. Helal olsun bütün beğenilerim![]()
Valla ilk kez gördüm bu aracı. Yalnız direksiyonu sağdan sola alınca vites kolu sıkıntı olmuşArkadaslar, Türkiye de Japonya cikisli araclar var mi acaba ? Bir tane Nissan Serena gördüm
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-genis-aileler-icin-381686678/detay