Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu araç pert falan mı neden bu kadar ucuz?
Screenshot_2016-10-26-21-00-23.png

Selam beyler az önce çevre yolunda 170 yaptım hayatımda hiç bu kadar yüksek hıza çıkmamıştım güzel duyguymuş :D kız arkadaşın evine gitmek gibi tehlikeli ama zevkli :D :D

Octavia ya makyaj yapmışlar nasıl buldunuz?
Ön far fantastik olmuş :D Eskisi daha iyidi birde ekranı Seat'ın makyajdan sonra kullanacağı ekranla değiştirmişler.
Ama Octavia güzel araç çok geniş Maşallah :D
IMG-20161027-WA0005.jpg
IMG-20161027-WA0006.jpg
IMG-20161027-WA0007.jpg

Ön far fantastik olmuş :D Eskisi daha iyidi birde ekranı Seat'ın makyajdan sonra kullanacağı ekranla değiştirmişler.
Ama Octavia güzel araç çok geniş Maşallah :DEkli dosyayı görüntüle 1269Ekli dosyayı görüntüle 1270 Ekli dosyayı görüntüle 1271
Her şeyi güzel de, multimedia sisteminde bir tane de olsa analog çevirmeli bir buton olmazsa ben kabul edemem. Direk olarak kullanımı baltalayan faktör. Direksiyonu, nasılsa her türlü tutulabiliyor deyip dikdörtgen yapıyorlar mı...

Ama Octavia güzel araç çok geniş Maşallah :DEkli dosyayı görüntüle 1269Ekli dosyayı görüntüle 1270 Ekli dosyayı görüntüle 1271
İki parçalı far bence çok kötü duruyor çoğu arabada. Onu yapacaklarına şu vites topuzunu değiştirselerdi daha iyi olurdu. Artık vag da radyo düğmelerine kaldıracaksa yandık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...