Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm dağın başında Tekirdağ soğuğu adamın g*tünü keser ne zevk alıcan orda içince. Mis gibi evim sıcacık ben mutluyum böyle tisikkirlir :D
Edirneli arkadaşım var ordan gelen rakının tadını hiç bir yerde hiç bir rakıda bulamadım :D :D Bulgar rakıları falan getiriyodu evde etler falan hazırlayıp fondipliyoduk baya iyiydi damak tadı, anlattıklarına göre tekirdağ edirne ciğer rakıcılar efsane, bi de edirnede meriç kıyısında mekanlar varmış sanırım :D Geleceğim bi gün muhakkak :))

Edirneli arkadaşım var ordan gelen rakının tadını hiç bir yerde hiç bir rakıda bulamadım :D :D Bulgar rakıları falan getiriyodu evde etler falan hazırlayıp fondipliyoduk baya iyiydi damak tadı, anlattıklarına göre tekirdağ edirne ciğer rakıcılar efsane, bi de edirnede meriç kıyısında mekanlar varmış sanırım :D Geleceğim bi gün muhakkak :))
Valla sırf ciğer yemek için gece gece İstanbul Edirne yaptığımı biliyorum ciğer dedim mi akan su durur :D Bulgar rakısı da hiç içmedim denemek lazım anlaşılan

Valla sırf ciğer yemek için gece gece İstanbul Edirne yaptığımı biliyorum ciğer dedim mi akan su durur :D Bulgar rakısı da hiç içmedim denemek lazım anlaşılan
Normal rakı gibi düşünme ama, arada ayağa kalk falan :)))) Zınk oturan türdendi benim içtiğim :D :D

Beni uyardı arkadaşlar normal rakı gibi içme diye, tadı farksızdı çünkü biraz daha acılık vardı sadece, 3 4 kadeh falan içtim hiç bir şeyim yok ama bu mu la dediğiniz rakı diyodum ayağa kalktım wcye gitmek için, vazgeçtim geri oturdum :D :D
Benim o fotoğraftaki 4. kadehdi. Üstüne bi yarım daha içtim kaldırdım dolaba gece gece aksiyona gerek yok :D

Benim o fotoğraftaki 4. kadehdi. Üstüne bi yarım daha içtim kaldırdım dolaba gece gece aksiyona gerek yok :D

İşte bunu yapabilenlere her zaman imrenmişimdir babama çekmişim o konuda hiç bir zaman yarım şişeyi dolaba oraya buraya bi yere kaldıramamışızdır viski vodka rakı tekila farketmiyor dibi görülür :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...