Bizde 1997 model CD olanindan vardi, Deri haric full. Bizi 2 defa yolda birakti akü yüzünden.Yok yav çok arıza çıkardığı söylenemez benim araba öyle turşu değil çok şükür en son bi merkezi kilit arızası verdi o kadarha bi de kalorifer çalışmıyor
Orhan derler diyelim. Kimlikte orhan olmasa bile Cocukluktan beri orhan ile büyüdümbilmiyorum artık![]()
Orhan derler diyelim. Kimlikte orhan olmasa bile Cocukluktan beri orhan ile büyüdüm![]()
Edirneli arkadaşım var ordan gelen rakının tadını hiç bir yerde hiç bir rakıda bulamadımOlm dağın başında Tekirdağ soğuğu adamın g*tünü keser ne zevk alıcan orda içince. Mis gibi evim sıcacık ben mutluyum böyle tisikkirlir![]()
Simdi adımın orhan olmadığını burda 1 kisi biliyodu
ahaha valla kimseden duymadım, geçmişten hatırlıyorumSimdi adımın orhan olmadığını burda 1 kisi biliyodu
O da gelip sana mı öttü?
Söylediğimi hiç hatırlamıyorum ama öyle olsun bakalım. Adımın orhan olmadığını bilen arkadaşında burdan emenike ahauahuaha o da havacı bi de yazmiyo ama hicahaha valla kimseden duymadım, geçmişten hatırlıyorum![]()
hiç görmedim o kullanıcıyı kimlikte orhan yazmadığını söylemiştinSöylediğimi hiç hatırlamıyorum ama öyle olsun bakalım. Adımın orhan olmadığını bilen arkadaşında burdan emenike ahauahuaha o da havacı bi de yazmiyo ama hic
Valla sırf ciğer yemek için gece gece İstanbul Edirne yaptığımı biliyorum ciğer dedim mi akan su dururEdirneli arkadaşım var ordan gelen rakının tadını hiç bir yerde hiç bir rakıda bulamadım![]()
Bulgar rakıları falan getiriyodu evde etler falan hazırlayıp fondipliyoduk baya iyiydi damak tadı, anlattıklarına göre tekirdağ edirne ciğer rakıcılar efsane, bi de edirnede meriç kıyısında mekanlar varmış sanırım
Geleceğim bi gün muhakkak
)
Normal rakı gibi düşünme ama, arada ayağa kalk falanValla sırf ciğer yemek için gece gece İstanbul Edirne yaptığımı biliyorum ciğer dedim mi akan su dururBulgar rakısı da hiç içmedim denemek lazım anlaşılan
Hmmm etkileyiciiiNormal rakı gibi düşünme ama, arada ayağa kalk falan))) Zınk oturan türdendi benim içtiğim
![]()
![]()
Beni uyardı arkadaşlar normal rakı gibi içme diye, tadı farksızdı çünkü biraz daha acılık vardı sadece, 3 4 kadeh falan içtim hiç bir şeyim yok ama bu mu la dediğiniz rakı diyodum ayağa kalktım wcye gitmek için, vazgeçtim geri oturdumHmmm etkileyiciii![]()
Benim o fotoğraftaki 4. kadehdi. Üstüne bi yarım daha içtim kaldırdım dolaba gece gece aksiyona gerek yokBeni uyardı arkadaşlar normal rakı gibi içme diye, tadı farksızdı çünkü biraz daha acılık vardı sadece, 3 4 kadeh falan içtim hiç bir şeyim yok ama bu mu la dediğiniz rakı diyodum ayağa kalktım wcye gitmek için, vazgeçtim geri oturdum![]()
![]()
Benim o fotoğraftaki 4. kadehdi. Üstüne bi yarım daha içtim kaldırdım dolaba gece gece aksiyona gerek yok![]()
Hepsini tek başıma içerek ÖLMEK İSTEMİYORUMİşte bunu yapabilenlere her zaman imrenmişimdir babama çekmişim o konuda hiç bir zaman yarım şişeyi dolaba oraya buraya bi yere kaldıramamışızdır viski vodka rakı tekila farketmiyor dibi görülür![]()
![]()
Hepsini tek başıma içerek ÖLMEK İSTEMİYORUM![]()
![]()
Abooo 70lik ne lan ben 35liği tek başıma içtiğimde 2 gün ayılamıyordumbi 70liği tek başıma devirebiliyodum geçen yaza kadar, o zamandır tek denemedim![]()