Allah emeği geçen herkesin belasını versin.Halen istifa etmeyenlerinde..Gurursuz,onursuz herifler!
Yapay sürüş zevki olsa nolucak, 2013- bmw 5 serisi arabalarını 10 yıl sonra anca alırımhttp://www.carscoops.com/2016/12/new-bmw-m5-to-switch-between-awd-and.html?m=1
En azından istendiğinde arkadan itiş olabilecek ama bence focus RS'deki gibi yapay bir hissiyat verecek gibi duruyor. İnşallah yapay bir his vermezde BMW adı yeni nesillerinde sürüş konusunda bir lekeye daha sahip olmaz.
Sadece civcivler mi? Bu ülke bu vaziyete hükümetin tamamı beraber getirdi. Muhalefetin çıkardığı sesin civcivin çıkardığı sesten azcık bile farkı olsa şu anki durumlar çok daha iyi olurdu.
Ekonomi, turizm ve dış ilişkilere değinmedim. Onlar başlı başına skandal çünkü muhalefet ekonomiyle ilgili yorumunda onu öyle yapmayıııın diye bağırıp napalım sorusuna işte gelin konuşalım diye konuşup herhangi bi proje geliştirmediği için yine etkisiz eleman rolüne düşüyor.
coştu buralar panpaSa beyler.12 saat olmadı buraya girmeyeli coşmuş buralar mübarek![]()
Valla coşmuşcoştu buralar panpa
imzamdaki yazıdan bahsediliyor@maximaorhan yazdığınız kaldırılmış galiba burada göremedim.
Sarılalım mı?Şu görüşe kesinlikle katılıyorum. Muhalefet partilerinden birinin üyesiydim yakın tarihte istifa ettim. AKP hükümetini yanlış politikalarından ötürü acımasızca eleştiririm. Özellikle de çözüm süreci derken devlet teröristle masaya oturmaz teröristle barış olmaz dediğimizde bizi vatan haini ilan edenler daha sonrasında şehirlere bombalar yerleştirilmiş şehir yapılanmalarını güçlendirmişler biz uyuyorlar sanarken açıklaması yaptığında biz size demiştik dediğimizde yine eleştiriliyoruz. Bu konuda akp hükümeti en sert şekilde eleştilir. Lakin şunu unutmamak gerek. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli o mecliste arkalarında akp kadar olmasa bile milletvekilleri var ve o koltuklara bu halkın bi bölümünün oylarıyla geldiler. AKP'nin yanlış politikalarını doğrudan engelleyebilecek sandalye sayısına sahip olamayabilirler evet ama sen bunu çıkıp halkına seçmenine ve akp seçmenine anlattın mı ? Bakın bu böyle olmaz böyle sonuç verir şu şöyle olur dedin mi ? Dediysen de başarılı oldun mu ? Olamadın değil mi AKP bunları yaptı mı yaptı. Gelelim feto mevzusuna, yıllarca cemaatlerin fetonun bu ülkenin kanını emdiğini söyledik durduk. Resmi kurumlara kendi adamlarını yerleştiriyorlar polislik sınav sorularını bedavaya dağıtıyorlar dedik.Yok öyle bişi hocam geri dön tülaaaayy seni seviyom diye türkçe olimpiyatlarında ağlarlarken bakın bu iş sandığınız gibi masum değil dedik. Dinletemedik hata yaptılar kandırıldılar. Tamam eyvallah onlar istifa etmiyor hükümet sorumluluklarını kabul etmiyor. Peki ya siz muhalefet? Pkk güçlendi , suriye konusunda hata yapıldı. Feto konusunda hükümeti ikna edemediniz darbe girişimi oldu, bütün bunlar yaşanırken istihbarat uyudu veya bilmesine rağmen cumhurbaşkanına haber vermedi. istihbarat 7 hazirandan beri hala daha uyuyor 20 ayda binlerle konuşulacak hale gelen rakamda şehit ve yaralı verdik hala daha facialar devam diyor. Bu hükümet hatalarından ders almıyor peki siz hatalarınızdan ders aldınız mı? Ben muhalefet yapmayı beceremiyorum istifa ediyorum dediniz mi ? Bahçeliye parti içersinden muhalif sesler çıktı akşenerdi oydu buydu isimler önemsiz. yanlış yapıyorsunuz gelin kurultaya gidelim üyeler karar versin bahçeliden memnun mu değil mi diye adam kendisine muhalif olanları partiden attı. Kılıçdaroğluna muhalif olanlar çıktı, genel başkanım hata yapıyorsun dediler. partiden attı. İl teşkilatlarından belediye başkanlarından başkanım bakın yanlış yapıyorsunuz dediler haklarında soruşturma başlattı. PArti içinde kendisine muhalif olan milletvekili genel başkan yardımcısı kim varsa partiden attılar. Şimdi bu muhalefet partilerinden birinin kendi isteğiyle istifa etmiş bir üyesi olarak sizin bu eleştirdiğiniz akpden ne farkınız var? Kendi içinizde demokrasinin kurullarını çalıştıramadan halkın karşısında nasıl oy isteyeceksiniz? pkknın güçlenmesine fetonun devlet kurumlarını ele geçirmesine göz yuman akpyi engelleyemeyen muhalefet elinden geleni yaptı ama olmadı neyse Allah'ta affetsin millette mi diyeceğim ? fıkra misali hırsızın hiç mi suçu yok fetonun pkknın hdpnin hiç mi suçu yok eyvallah onları ayrı tutuyorum. Hırsıza göz yuman akpnin hiç mi suçu yok onu da ayrı tutuyorum. Bu ülkede muhalefet yok muhalefet. Muhalif olmayı sadece iktidarın her kararına her isteğine karşı gelmek sanan ucuz siyaset yapan muhalefetin hiç mi suçu yok ? Hükümet bütün medyayı ele geçirmiş, muhalif tek bir twite tek bir facebook durum yazısına bile tahammül edemez hale gelmiş. hdp milletvekilleri gözaltına alınıyormuş terörle mücadele meclisten başlayacakmış e abicim bu adamların pkk bağlantısı yeni mi çıktı ortaya eskiden beri yokmuydu bu adamlar milletvekilliği için ellerindeki evrakları yüksek seçim kuruluna gönderdiklerinde sen bilmiyormuydun milletvekilliği başvurularını niye onaylıyorsun? Ayrıca da silahlı mücadele çözüm değil varsa kürt kardeşlerimizin sorunu oturur konuşuruz diyen siz devlet değil miydiniz ? Al iktidar partisini vur muhalefetine.Sokakta oturan teyzeye kahvede tavla oynayan okey oynayan amcaya sorun kime oy vereceksin diye hangisine güveneyim diyor. E doğru kime güveneceksin hiç kimsenin kendisine muhalif olana tahammülü yokki ? Olan bizim vatanın fakir çocuklarına oluyor. 15 temmuzda tank altında ezilen kendi uçağıyla kendi silahıyla öldürülen şimdi de dün masaya oturduğunu zannederken arkanda şehirlere bomba yığınakları yapan pkklılarla öldürülen 20 yaşındaki genç askerlerine oluyor olan. Adamlar belki kaç haftadır bugünki çarşı iznine çıkmayı beklediler belki de ya, sivil kıyafet giydiler haftalar sonra iki insan göreceğiz nefes alacağız dediler..... Vatan millet uğruna şehit olmaya hazırım ama siyasilerin ucuz politikalarının kurbanı olup ölmeye razı değilim ben. Kimse mikrofonlara çıkıpta onlar şehit oldular bak büyük mertebeye ulaştılar demesin bir tane bile şehit vermememiz için bütün kurullarınızı istihbarat servislerinizi harekete geçirin.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın... İçimi dökmem gerekiyordu çok doldum...
onlar anca yol yapıldı köprü yapıldı diyebiliyorlarYetmez, fakat bunları hükümetin değil. Civcivlere oy verenlerin açıklaması lazım
![]()