Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiat Fullback gördüm bugün iki kamyonun üstünde. Bayiye gidiyorlardı sanırım.

Pek etkileyici gelmedi açıkçası.

jantları da arabanın yanında mı veriyolar :D
gel sana primera alalım
emin ol daha güzeldir bundan
bunda biraz ceset havası var

Hb alacam hacı baba ya, hatta direk corsa c kasa alıcam da bu arabanın fiyat vs ilgimi çekti, cesetlikten değil hasar kaydına falan baktım sol iki kapı sacı değişmiş falan bu araba sahibinde satılıktı 23 liradan 1bucuk aydır sürünüyor, adam acil ihtiyaç acil ihtiyaç dedi satamadı bi türlü fiyat aşağı inmiş hem kendi koymuş hem galerici ilana koymuş falan biraz ihtiyaçtan satıyor gibi

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...otiv-den-nissan-almera-siyah-374025709/detay/

bahsettiğim almera da bu,fiyatı çok uygun geldi ki gözüme hoş gelen arabalardandır.

O her hafta farklı araba olayı bende de var ya dün param olsa corsa c almıştım çoktan mesela :D

İnsanın parası kıymetli olunca böyle oluyormuş :p
Hocam bu arabadan uzak dur bence. İçime sinmeyen birşeyler var. Öncelikle, bu arabanın direksiyonunun ortasında öyle bir dikiş filan yok. Bunun airbag açılmış, sonradan direksiyonun ortası dikilmiş gibi geliyor bana. Arka bagaj kapağı da işlem görmüş. Yazıları yok. Bu önemli değil de, yırtıldıktan sonra geriye dikilmiş direksiyon simidini daha önce görmemiştim. Sanki kaçırılıp böbreği çalınmış gibi duruyor.

Almera çok beğendiğim underrated bir arabadır, tavsiye ederim. Ama bence bu arabayı alma hocam.

Hocam bu arabadan uzak dur bence. İçime sinmeyen birşeyler var. Öncelikle, bu arabanın direksiyonunun ortasında öyle bir dikiş filan yok. Bunun airbag açılmış, sonradan direksiyonun ortası dikilmiş gibi geliyor bana. Arka bagaj kapağı da işlem görmüş. Yazıları yok. Bu önemli değil de, yırtıldıktan sonra geriye dikilmiş direksiyon simidini daha önce görmemiştim. Sanki kaçırılıp böbreği çalınmış gibi duruyor.

Almera çok beğendiğim underrated bir arabadır, tavsiye ederim. Ama bence bu arabayı alma hocam.

Arabayı bulup benzin döküp yakasım geldi asdfasdfasdfasf tamamdır :D :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...