Gününüz aydın olsun dostlar, olabildiğince keyifli bi pazar günü diliyorum.
@Koraykaya gel hele gel nerdesin sen denizlide neresindesin napıyorsun
)
@Koraykaya gel hele gel nerdesin sen denizlide neresindesin napıyorsun

Günaydın
İçinizdeki sanatçı kişiliği vurun dışarı gitsin
![]()
ahahahhahaha baya iyiymiş buGünaydın
İçinizdeki sanatçı kişiliği vurun dışarı gitsin
![]()
Burda da var denizliliGününüz aydın olsun dostlar, olabildiğince keyifli bi pazar günü diliyorum.
@Koraykaya gel hele gel nerdesin sen denizlide neresindesin napıyorsun)
Oooo hemşerim naaabiyonuz bakem [emoji23][emoji23]Burda da var denizlili![]()
valla burda forum taraflarındayım okuyorum öğrenciyimGününüz aydın olsun dostlar, olabildiğince keyifli bi pazar günü diliyorum.
valla burda forum taraflarındayım okuyorum öğrenciyimGününüz aydın olsun dostlar, olabildiğince keyifli bi pazar günü diliyorum.
bak o heykelin tam karşısında aşağı inen bir yol var dümdüz askeri yol değil bitiminden sağa dönünce ordaki viraja hastayımOooo, ben servergazi başşşak heykelinin o taraftayım, buralıyım 27nci sene![]()
Evet 3 günde bi virajı bilmeyen hızlı dalıp duvarla bütünleşiyor [emoji23][emoji23]bak o heykelin tam karşısında aşağı inen bir yol var dümdüz askeri yol değil bitiminden sağa dönünce ordaki viraja hastayım![]()
Yazdığım gibi oku anlarsın [emoji23][emoji23]Başşşak heykeli ne oluyor bol ş li![]()
bir gün yukarı çıkarken o viraja hızlı gireyim dedim diresiyona verdim kontrayı arka gelmeye başladı gaza yükleniyorum baktım yavaş yavaş duvara doğru gidiyoruz o panikle toparladım D:Evet 3 günde bi virajı bilmeyen hızlı dalıp duvarla bütünleşiyor [emoji23][emoji23]
B yerine T mi koymam gerekiyo anlamadımYazdığım gibi oku anlarsın [emoji23][emoji23]
Panik olduğun belli oluyo gülücüğü ters koymuşunbir gün yukarı çıkarken o viraja hızlı gireyim dedim diresiyona verdim kontrayı arka gelmeye başladı gaza yükleniyorum baktım yavaş yavaş duvara doğru gidiyoruz o panikle toparladım D: