Nasıl bir paradır bu? Parası olmayan ölsün demek bu kadar mı kolay? Yazık günah. Ya bu haber yalan. Ya da parası olmayanın ölsün denildiği dünya...
olm en büyük örneklerinden birisi bizde işteNasıl bir paradır bu? Parası olmayan ölsün demek bu kadar mı kolay? Yazık günah. Ya bu haber yalan. Ya da parası olmayanın ölsün denildiği dünya...
CS:GO'da bile ölüyorsun, adam gerçekte ölmedi.olm en büyük örneklerinden birisi bizde işte
ibo tatlıses
adam ak47 ile hs yedi hala hayatta
evet
parası olmayan ölsün demek bu kadar kolay![]()
Maalesef abi, her zaman ki gibi ne dışkı yedikleri ortaya çıkınca kaldırıldı tabi.@bedirhan. ne olur gerçek olmadığını söyle o twitin
Benim "YOK ARTIK" demeyi bırakalı uzun zaman oldu.Ne denebilir ki ülkemizde her şeyi suistimal edip ticarete dökmeyi çok seviyorlar.Ekli dosyayı görüntüle 2570
Şimdi el freni atıyorlar hahahasırma suları zaten sevmezdim
bahane oldu eve almamak için
karaktersizlik ya...
Şimdi el freni atıyorlar hahaha
Merhaba! güvenlik amaçlı temsili fotoğraf paylaştığımız doğrudur. Fakat @TurkKizilayi 'ndan yardımlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz
Adamın beyni dağıldı. Onu bile topladılar amk ya.olm en büyük örneklerinden birisi bizde işte
ibo tatlıses
adam ak47 ile hs yedi hala hayatta
evet
parası olmayan ölsün demek bu kadar kolay![]()
Valla focus RS'i bile Schumacher gibi toparayamadı adamlarAdamın beyni dağıldı. Onu bile topladılar amk ya.
Arkadaşlar resim ben photoshop'um diye bağırıyor her tarafından zaten. Yaptıkları açıklamaya bakıp bir dakika düşünürsek bir mesele olmadığını fark ederiz.Ne denebilir ki ülkemizde her şeyi suistimal edip ticarete dökmeyi çok seviyorlar.Ekli dosyayı görüntüle 2570