Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16602.jpg

Evet arkadaşlar ilk kez muayeneye giren sürekli bakımı yapılan Volvo V60 d2 egzoz emisyonundan geçemedi :D Çok komik bir olay aslında muayeneden hafif kusurlu olarak geçti fakat egzoz emisyonundan kaldığı için olmadı.
Servis de şaşkın :D
IMG-20161221-WA0007.jpg

Evet arkadaşlar ilk kez muayeneye giren sürekli bakımı yapılan Volvo V60 d2 egzoz emisyonundan geçemedi :D Çok komik bir olay aslında muayeneden hafif kusurlu olarak geçti fakat egzoz emisyonundan kaldığı için olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 2618
Yuhh. Bu ayıp da onlara yeter.
Bu arada benim muayene de Şubat'ta. Trafik cezası filan derken winter is coming.:/

Ekli dosyayı görüntüle 2618
Hocam o değil de, egzoz emisyonunu başka yere de baktırdın mı? Bazen muayene istasyonları bilerek geçirtmiyorlar. Önce servise baktırırsın da, sonra TÜV Türk'ten onaylı başka bir yer varsa oraya yaptırmayı denemeni öneririm.

Biz geçen sene öntakımda sıkıntı vardı dedik neler var neler yok muayeneye gidelim nasılsa reçete çıkarıyolar ne çıkartırsa onu yaptırır gideriz dedik 15 gün mü ne müsaade varmış bi defa daha para yatırmadan, rot başının biri sıkıntılı diye yazdılar gerisi sağlam dediler arabanın 4 amortisör gidikti fren yapınca bile lak lok sesler geliyodu motor takozlarında eğrilik vardı iki rot başı rotiller hidrolik direksiyonun altında bişilerde falan baya sorunluydu araba ama rot başını değiştirdik muayeneden geçti araba :D :D Tabi sonra el bollaşınca gittik hepsini yaptırdık o ayrı :D :D
Ben anlamıyorum tuhaflar ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...