Sat i10 u al abiDjı Osmo Mobile ve yanına Samsung A8 lasaım geldi![]()
Sat i10 u al abi![]()
Oooo otomatik i10.O da mı lpg li olacak?i10 MAYIS VEYA HAZİRANDA SIFIR KM 1,0 OTOMATİK İ10 OLACAK BEYLER. MAYISDA ALMAK İSTEYEN GÖRÜŞSÜN BENLE
Oooo otomatik i10.O da mı lpg li olacak?
Şimdiden hayırlı olsun abi.i10 MAYIS VEYA HAZİRANDA SIFIR KM 1,0 OTOMATİK İ10 OLACAK BEYLER. MAYISDA ALMAK İSTEYEN GÖRÜŞSÜN BENLE
allah iyilik versin sen nasılsın dostumNasılsınız beyler nabıyonuz bu aralar çok aktif değilim malum sinavlar var.
Nasıl değilsin olm cayur cuyur like atıyon hepNasılsınız beyler nabıyonuz bu aralar çok aktif değilim malum sinavlar var.
Dün bana 1.2 otm picanto benzini içer demiştin..Hayır benzin içeçek
Yav ali abi ne i10 ne otomatiği bi de 0km. yatır parayı toprağa 3 5 seneye daha karlı satarsın. Ben çalışmadan nasil geciniyom saniyon
Otomatik i10 a çok yakıyor diyorlar abi ve sen baya yol yapıyorsun.Hayır benzin içeçek
Dün bana 1.2 otm picanto benzini içer demiştin..![]()
Oda 1.2 Otm gibi çok yakıyor.1,2 değil 1,0 alacam. Ayrıca 5 km yola gidecek araba her gün. Eşim için.
Şükür olsun bende iyiyim abiallah iyilik versin sen nasılsın dostum![]()
Like atıyom abi sadece bişey yazamıyom kiNasıl değilsin olm cayur cuyur like atıyon hep
Abi senin arabanı satma zorunluluğun yok ki.Orhan kızımı nasıl kreşe götürcek annesi, nasıl işe yetişecek. Benim servisim var. Kızımız için yapıyorum bunu. Ayrıca benimzaten ev kredim var 2senesi var. 40 liraya ne toprağı alayım ben.
Abi senin arabanı satma zorunluluğun yok ki.
Hep kredi çekmekten bahsediyosun.
Çek kredini
Gir toprağa sağlam bi yerden
2 3 sene sonra sat yine kârdasın
İmkanın varsa diyorum yani
Elindeki araban zaten iyi daha ne gerek var 0km'ye