Gölcüğe gel al beniGençler çok sıkıldım dışarı çıkacam. Maşukiye yakınlarında olan var mı?
Oraya kadar gelip seni alırsam toplaya toplaya İzmir'e giderim abim naptınGölcüğe gel al beni![]()
Önceden Sarımeşedeydik yav o zamanlar yakındım sanaOraya kadar gelip seni alırsam toplaya toplaya İzmir'e giderim abim naptın![]()
Sarımeşe'de yerleşim var mı ya? Benim için sadece sapaktan ibaret orasıÖnceden Sarımeşedeydik yav o zamanlar yakındım sana![]()
Oraya kadar gelip seni alırsam toplaya toplaya İzmir'e giderim abim naptın![]()
Behha... Ben çıkıyorum, yakınlarda olan belediyenin meydana gelsin takılsın. Beni görürGeçerken denizli üzerinden geçin![]()
Var olmaz olur muSarımeşe'de yerleşim var mı ya? Benim için sadece sapaktan ibaret orası![]()
cumartesi günü olduğunda yayında olmazsa anlaki oluru yokmuş.@MertEren A5'in hiç mi oluru yok cumaya?
Yav kime gitsek kurtarırız o video yu?cumartesi günü olduğunda yayında olmazsa anlaki oluru yokmuş.![]()
I ıhhh
Çıkamadım zaten
Hatun marketten yapılacak alışveriş listesi kitledi elime
Boynum bükük markete gidiyom
Unuttuk yav onu hatırlatmaya gerek yok şimdiobaa geçmiş olsun reis, kırmızı mantar almayı unutma![]()
![]()
İnsignia testinde vardi galiba. Oda dailimotion da var.Sinan Koç'un C5 yanlama videosu var mı?
O videoda kısa gösteriyordu da 30 dakika videonun aslı o var mı onu merak ettim.İnsignia testinde vardi galiba. Oda dailimotion da var.