Ayem et Darıca. Gebze Teknik Üniversitesi'nin (Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü) hemen yanı. Üniversitenim falan isminin havalı olmasına bakmayın interneti 2 ayda bağlattık kavga dövüş ve hız 6'yı geçemiyor.where are you yav ?
Konfor desen yok. İçi desen daracık. Yalıtım yok. Malzeme kalitesi düşük. Ortadaki çıkıntı ekrana laf bile etmiyorum. Yol tutuş muadillerinden kötü diye biliyorum. Cla alıyorsun. Fluencedan tokat yiyorsun o motorla. Falanlar filanlar üstüne birde premium vergisi veriyorsun. Bir çuval para bayılıyorsun.Niye öyle diyon lan![]()
Sürtmüyor mu panpa![]()
@kerpetenemir e özendim bastım tırı amerikan park filan para ve seviye kasıyorum bu kariyerde apaçileştirme çalışmalarım devam edecek.
Benim şirketten sana para yollayayım da bi yan depo kapağı al böyle çok çirkin duruyor![]()
![]()
@kerpetenemir e özendim bastım tırı amerikan park filan para ve seviye kasıyorum bu kariyerde apaçileştirme çalışmalarım devam edecek.
Hard hileli hesap var da sıktı artık bunu yeni açtımBenim şirketten sana para yollayayım da bi yan depo kapağı al böyle çok çirkin duruyor
Volvo'dan gerisi yalan...
Kaldırıma çıkamıyorum servise girerken hızlı geçemiyorum sürtüyoSürtmüyor mu panpa![]()
Hard hileli hesap var da sıktı artık bunu yeni açtım
Kaldırıma çıkamıyorum servise girerken hızlı geçemiyorum sürtüyo![]()
volvo fh16 degil mi buCheat Engine değil alın teri kardeş
Oyunun ilk çıktığı zamandan bu yana aynı save.
![]()
![]()
Kar yağmıyor tatil veriyor canım valim
Abi çıldırıcam gelir gelmez şarja takıyorum geri gidicek diye o işe yaradı ama mobil veri aşırı yavaş şimdide genel istasyon problemi türedi bir de.
Bak bide burda çok kar var.![]()
Kar yağmıyor tatil veriyor canım valim
Tank mı?? Aklıma kötü şeyler geliyor...Bak bide burda çok kar var.Ekli dosyayı görüntüle 2922
Tank falan lazım Mazallah kar da arabalar gitmez falan![]()
Abi çıldırıcam gelir gelmez şarja takıyorum geri gidicek diye o işe yaradı ama mobil veri aşırı yavaş şimdide genel istasyon problemi türedi bir de.
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası bitirdin bizi Bee
Ya deli etti bu gece kesintiler sular da kesildi bir ara zaten. Dedim kıyamet kopuyor galiba.
Kardeş parti teşkilatı çalışanları bu kadar siyasete bağlamıyor yaTank mı?? Aklıma kötü şeyler geliyor...