Bizde de Pcx var babam işe git gel yapıyor az da yakıyorEhliyeti alırken keşke motor ehliyetiyle beraber alsaydım dedim ehliyeti aldıktan sonra da iş işten geçmiş oldu.![]()

Bizde de Pcx var babam işe git gel yapıyor az da yakıyorEhliyeti alırken keşke motor ehliyetiyle beraber alsaydım dedim ehliyeti aldıktan sonra da iş işten geçmiş oldu.![]()
Ben lisedeyken okula iki tane çocuk motorla gelirdi artistlerBizde de Pcx var babam işe git gel yapıyor az da yakıyor![]()
12 lerde var 1 kaç taneBen lisedeyken okula iki tane çocuk motorla gelirdi artistler. Var mı sizin okulda da?
Tabi motor var nasılsa12 lerde var 1 kaç taneBen de ilerde onlardan olabilirim
![]()
Kışın babam üşüyorum diyo binmiyo kışın ben el koyarımTabi motor var nasılsa![]()
Maşallah güzel motor ekipman önemli ama.Kışın babam üşüyorum diyo binmiyo kışın ben el koyarım![]()
Dizlik mont kask eldiven filan var ekipmansız binmiyoruz bindirmiyoruz.Babam gençken motorla tırın altına girmiş arkadaşıyla kask olmasa bahsetmeye gerek yok devamını.Arkasındaki arkadaşı hala topallıyor.Ekipman önemli.Maşallah güzel motor ekipman önemli ama.
Geçmiş olsun. İki tekerlekli sürmesi zor Türkiye de ekstra dikkat istiyor sürmek.Dizlik mont kask eldiven filan var ekipmansız binmiyoruz bindirmiyoruz.Babam gençken motorla tırın altına girmiş arkadaşıyla kask olmasa bahsetmeye gerek yok devamını.Arkasındaki arkadaşı hala topallıyor.Ekipman önemli.
Türkiye de otomobil de sürmek zorGeçmiş olsun. İki tekerlekli sürmesi zor Türkiye de ekstra dikkat istiyor sürmek.