burası neresi panpa bugün rav4 le bana böyle bir yer lazım
burası neresi panpa bugün rav4 le bana böyle bir yer lazım
Chrysler abi. Cabrio hatta. Onun önündeki mavi ise valide hanımın araba. Dün yoldan geldi hatta.o arka köşedeki mavi araba ney lan
Dilovası Mermerciler Sanayi Sitesiburası neresi panpa bugün rav4 le bana böyle bir yer lazım
aynn tiguanı tanıdım da arkadakini çıkaramamşıtımChrysler abi. Cabrio hatta. Onun önündeki mavi ise valide hanımın araba. Dün yoldan geldi hatta.
Tüh ya istanbula yağmadı bir. Kar yok elektrik kesintisi. Kardan şebeke arıza yapmış. Yok yav..Dilovası Mermerciler Sanayi Sitesi![]()
Burda her allahın günü kar var bezdik artık [emoji4]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sizin oralar kar'ın , doğanın ,manzaranın en güzel olduğu yerler![]()
Maşallah kartpostallık manzara![]()
Yolunuz düşerse beklerim
Video paylasılıyormu burda daha yeniyimde [emoji4]
Esp kapanmayınca tadı olmuyor. Eğleneceğine arabayı bozdum mulan diyosunBizde 5 cm kar birikse de yanlamaya çıksak
Esp kapanmayınca tadı olmuyor. Eğleneceğine arabayı bozdum mulan diyosun![]()
Youtubeye yüklemek istemiyorum buraya atabilsek iyi olurdu [emoji5]Siteye direk yüklenmiyor, Youtube yükleyip linki paylaşabilirsiniz
Orasıda çok gelirCAnkurtarana çık esp falan tanımıyor cankurtaranTabi emniyet izin verirse
![]()
Cankurtaran çok tehlikeli eğim cok dik olduğu icin cıkarken yanlayamıyosun inerkende arabayı tutamıyorsunCAnkurtarana çık esp falan tanımıyor cankurtaranTabi emniyet izin verirse
![]()
Cankurtaran çok tehlikeli eğim cok dik olduğu icin cıkarken yanlayamıyosun inerkende arabayı tutamıyorsun
Ben 50 cm karda zincirsiz geziyorumOrasıda çok gelir![]()