Hahahah pardon [emoji3]yok bu denizli cankurtaran müdür)
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahahah pardon [emoji3]yok bu denizli cankurtaran müdür)
Sizin makine karı görünce doğal ortamına salınmış hayvan gibi davranıyordurBen 50 cm karda zincirsiz geziyorum
Sizin makine karı görünce doğal ortamına salınmış hayvan gibi davranıyordur![]()
tabi sana tatil olunca bu saate kadar uyudunNe yazmışsınız agalar oku oku bitmedi![]()
1800 lira lastik aldım çok memnunum acaip keyifli ve adrenalini üst seviyelerde yaşayabiliyorumSizin makine karı görünce doğal ortamına salınmış hayvan gibi davranıyordur![]()
Tabi ki şimdi yemek yiyip birazdan cumaya kaçarım sonra full yat(yazılı haftası sıçacak hala yatacam diyor)tabi sana tatil olunca bu saate kadar uyudun![]()
Kesinlikle parça sıkıntı yaşamazsın hem ucuz ve arac askeri hizmet sartlarına gore hazirlandigi icin çok sağlam heavy duty parcalara gerek bile duymazsın [emoji4]HArbiden 50 cm kar vız gelir ona)) Ah parçadan korkmasam 24 25 liraya çok temiz 4x4ler var da
)
Sizin makine karı görünce doğal ortamına salınmış hayvan gibi davranıyordur![]()
Kesinlikle parça sıkıntı yaşamazsın hem ucuz ve arac askeri hizmet sartlarına gore hazirlandigi icin çok sağlam heavy duty parcalara gerek bile duymazsın [emoji4]
Babam da arabanın borcu bitince kendine defender düşünüyor.Alınır mı sizce?Kesinlikle parça sıkıntı yaşamazsın hem ucuz ve arac askeri hizmet sartlarına gore hazirlandigi icin çok sağlam heavy duty parcalara gerek bile duymazsın [emoji4]
![]()
Yolunuz düşerse beklerim
Artvin arhavi ilcesi çifteköprü diye yazarsan çıkarHocam burası nere, google maps konumunu atarmısın![]()
Artvin arhavi ilcesi çifteköprü diye yazarsan çıkar
Bizde samurai da var ben hayatimda bu kadar problemli bi arac gormedim 1996 model arazide icerde duramiyosun cok konforsuz defender da arazide icerde cay ic cunki makas falan yok komple helozon ve amortisorlu askida kalmaz hic bir sekildeCorsa cden de fiestadan da vazgeçtim tutmayın küçük enişteyi defender almaya gidiyorum asdfasdfasdf
Tabi önce telefonun başındaa çaaresiiz bekliyoorumm. ya defender gözümü korkutsa da başlangıç olarak samurai falan düşünüyorumda o da tek kapı olduğu için ev yönetiminden onay alamıyorum bakalım
Alınır tabi arkadasım hurda 12 bintlye askeriyeden aldı beraber 6 binliraya topladık taksiden farki yok simdi [emoji4]Babam da arabanın borcu bitince kendine defender düşünüyor.Alınır mı sizce?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...brika-kondusyon-tamiranegaraj-210371138/detay yorumlarını merak ediyorumGit gel 2426 km yol
453 litre lpg'ye bakar, Hiç durmandan gider gelirsem 27 saat..
Aynen burası bu noktadan sonra gezilecek cok nokta var mençuna selalesinede burdan gidiliyor meshur kamilet vadisi burası inanilmaz yerler