Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HArbiden 50 cm kar vız gelir ona :))) Ah parçadan korkmasam 24 25 liraya çok temiz 4x4ler var da :))
Kesinlikle parça sıkıntı yaşamazsın hem ucuz ve arac askeri hizmet sartlarına gore hazirlandigi icin çok sağlam heavy duty parcalara gerek bile duymazsın [emoji4]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle parça sıkıntı yaşamazsın hem ucuz ve arac askeri hizmet sartlarına gore hazirlandigi icin çok sağlam heavy duty parcalara gerek bile duymazsın [emoji4]

Corsa cden de fiestadan da vazgeçtim tutmayın küçük enişteyi defender almaya gidiyorum asdfasdfasdf

Tabi önce telefonun başındaa çaaresiiz bekliyoorumm. ya defender gözümü korkutsa da başlangıç olarak samurai falan düşünüyorumda o da tek kapı olduğu için ev yönetiminden onay alamıyorum bakalım

Babam da arabanın borcu bitince kendine defender düşünüyor.Alınır mı sizce?

471240bd9b3721035ba3d99cdd54a2cc.jpg

Yolunuz düşerse beklerim :)

Hocam burası nere, google maps konumunu atarmısın :)

Corsa cden de fiestadan da vazgeçtim tutmayın küçük enişteyi defender almaya gidiyorum asdfasdfasdf

Tabi önce telefonun başındaa çaaresiiz bekliyoorumm. ya defender gözümü korkutsa da başlangıç olarak samurai falan düşünüyorumda o da tek kapı olduğu için ev yönetiminden onay alamıyorum bakalım
Bizde samurai da var ben hayatimda bu kadar problemli bi arac gormedim 1996 model arazide icerde duramiyosun cok konforsuz defender da arazide icerde cay ic cunki makas falan yok komple helozon ve amortisorlu askida kalmaz hic bir sekilde

@istanbul baba o yol güzergahında da sonrasında da gidilecek çok yer var, gidip gördüğümden değil ama hopalı falan arkadaşlarım çok anlata anlata bitiremediler üniversite boyunca :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...