@DuzboruDownpipe benim arkadaşlardan daha kibar kapatıyo adam. Ya ağlıcam sinirlerim bozuluyo kapı demeyin bana dıbına koyuyolar binenler zaten. Bi de kapı eşiğine ayak sürtmüyolar mı sülalelerine dalasım geliyoben o adamı döverim

@DuzboruDownpipe benim arkadaşlardan daha kibar kapatıyo adam. Ya ağlıcam sinirlerim bozuluyo kapı demeyin bana dıbına koyuyolar binenler zaten. Bi de kapı eşiğine ayak sürtmüyolar mı sülalelerine dalasım geliyoben o adamı döverim
O kapı eşikleri çizik çizik oluyor off bahsetme ondan@DuzboruDownpipe benim arkadaşlardan daha kibar kapatıyo adam. Ya ağlıcam sinirlerim bozuluyo kapı demeyin bana dıbına koyuyolar binenler zaten. Bi de kapı eşiğine ayak sürtmüyolar mı sülalelerine dalasım geliyo![]()
3.47 dakikamı geri istiyorum.
Yok sana 3.47 dakika3.47 dakikamı geri istiyorum.
Sanada Golf maketi yok.Yok sana 3.47 dakika
Tamam tamam kızmaSanada Golf maketi yok.
@DuzboruDownpipe derinden girdi panpa ceyhunSanada Golf maketi yok.
Onun yeri daima ayrı onu artık diğer arabalarla bir tutmuyorum bile.Broadway ağlar Anıl![]()
Parça,tamir,yakıt sıkıntısı olmasa duranı...Safrane al. Konuşan araba![]()
Onun yeri daima ayrı onu artık diğer arabalarla bir tutmuyorum bile.
Parça,tamir,yakıt sıkıntısı olmasa duranı...
Babam istiyodu arabaya koymak için ona verecem yav Ceyhun yollarsa.@DuzboruDownpipe derinden girdi panpa ceyhun
Pampa bi de varsa bana bi Amarok maketiSanada Golf maketi yok.
Belki avmde böyle durarak parasını kazanıyor ve namaza böyle gelmek zorunda kaldı.Bilmeden yorum yapmayalımMüslüman Noel Kutlamaz...Ekli dosyayı görüntüle 2957
Yav simdi nargileye de Hayır denmez kiHiç sorma reis hala kar yağıyor benim çılgın arkadaşlar nargile diye kudurmuş halde vazgeçirmeye çalışıyorum
Benim minik nargile var fıtıfıtı diye ötüyo çekerkenYav simdi nargileye de Hayır denmez ki
Al fakher çift elmayı gömün iciniz bi ısınsın![]()
Hangi tütün kullanıyon yasinBenim minik nargile var fıtıfıtı diye ötüyo çekerken![]()