Bu gün Passat R-LINE kızımızın gemide olduğunu ve 12 ocak gibi teslim alabileceğimizi öğrendik. Bakalım nasıl duruyor olacak. İlk defa hafifden bi heyecan var yav.
Son düzenleme:
Allah kavuştursunBu gün Passat R-LINE kızımızın gemide olduğunu ve 12 ocak gibi teslim alabileceğimizi öğrendik. Bakalım nasıl duruyor olacak.
Hayırlı olsunBu gün Passat R-LINE kızımızın gemide olduğunu ve 12 ocak gibi teslim alabileceğimizi öğrendik. Bakalım nasıl duruyor olacak. İlk defa hafifden bi heyecan var yav.
Şanslı doğmuşssun be morukcumBu gün Passat R-LINE kızımızın gemide olduğunu ve 12 ocak gibi teslim alabileceğimizi öğrendik. Bakalım nasıl duruyor olacak. İlk defa hafifden bi heyecan var yav.
Hayırlı uğurlu olsun ceyhun beyBu gün Passat R-LINE kızımızın gemide olduğunu ve 12 ocak gibi teslim alabileceğimizi öğrendik. Bakalım nasıl duruyor olacak. İlk defa hafifden bi heyecan var yav.
Hayırlı olsun,R line favorimHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim panpalar. Allah daha iyilerini sizelere nasip etsin.
Hayırlı olsun ceyhun.Bu gün Passat R-LINE kızımızın gemide olduğunu ve 12 ocak gibi teslim alabileceğimizi öğrendik. Bakalım nasıl duruyor olacak. İlk defa hafifden bi heyecan var yav.
Beyaz değilse çikindir o şimdiHayırlı olsun ceyhun.
Renk ne?
A3 güzel araba ya. 3 silindirli falan ama iyi gidiyor.Hayırlı olsun,R line favorimHayırlısıyla A3 1.0 tfsi bakıyoruz bizde allah herkese en iyisini nasip etsin inşallah
Sedefli beyaz (Oryx white) diye geçiyor. Ben aslinda indium gri istemiştim ama babam bu rengi çok seviyor.Hayırlı olsun ceyhun.
Renk ne?
Ulan ağlardım ayağına kapanırdım gri olsun diye ceyhun neden yapmadınSedefli beyaz (Oryx white) diye geçiyor. Ben aslinda indium gri istemiştim ama babam bu rengi çok seviyor.
A3 güzel araba ya. 3 silindirli falan ama iyi gidiyor.
Babam özellikle ondan almadı apaçi işi duruyor diyeBu R Line'da golf gti scirocco da olan direksiyonmu var ? o varsa tadından yenmez
Anshahakamsjanajajsj benim babam olsa kesin alırdı o direksiyonuBabam özellikle ondan almadı apaçi işi duruyor diye.
Daha once sadefli B8 kullanmıştık. Hatta onla aynı kombinasyon olacaktı tek fark R-LINE olacaktı ama fabrika kahverengi koltuk koymayı bırakmış. Yoksa Kahve ve Sedefli beyaz ateş edecekti. Ama görecez bakalım. Ben esas SW R-LINE indium gri aldıracamtım. Variantın totosu uzun park yeri bulamıyorum dedi. En azından R-Line aldı buna şükür.Ulan ağlardım ayağına kapanırdım gri olsun diye ceyhun neden yapmadın![]()