Taze sıkılmış nataşa suyu canım çektiAntalya manavgat'tan zaten.Yazın cıstak cıstak geceleri pompa![]()

Taze sıkılmış nataşa suyu canım çektiAntalya manavgat'tan zaten.Yazın cıstak cıstak geceleri pompa![]()
O fiesta'yı alacağıma geceleri şahinin içinde Efes malt içen anadolu delikanlısı şahini alırım(sigara smileyi koyacaktım yok![]()
Benide bozdunuz sizinle takıla takıla![]()
Tamm olm şahinci işte ucuz ne ise onu alır.Corona alacak değil kıbrıs'ta cabrio mustang le kızlarla alem yapan genç gibi..abi efes malt en ucuzu ama migroslarda![]()
![]()
Tamm olm şahinci işte ucuz ne ise onu alır.Corona alacak değil kıbrıs'ta cabrio mustang le kızlarla alem yapan genç gibi..
amsterdam favorim corona su gibiTamm olm şahinci işte ucuz ne ise onu alır.Corona alacak değil kıbrıs'ta cabrio mustang le kızlarla alem yapan genç gibi..
Valla duymadım o marka ben zevkine içiciyim haftada 4 liradan 5 tane corona yetiyor bana![]()
Abi bi ara 3 liraya 1 litrelik marmara birlik alırdık
Edit: marmara birlik zeytin yav marmara gold asdfasdfadsf![]()
![]()
Yemek ile içiyorum ben maya kokusu felanda güzel.amsterdam favorim corona su gibi![]()
corona tam zevk birası zaten içicen içicen hafiften etkiYemek ile içiyorum ben maya kokusu felanda güzel.
Cem yilmazin espirisi geldi aklimaHello, are u s3x, where go to???, what are u, are u bira? Kiss me, i love ubu kelimeler ile kız tavlayan gördüm sahilde yaaa
Haklı adam öyle yapıyolar çünküCem yilmazin espirisi geldi aklima![]()
Bu nedir ya, hangi başlığa cevap yazacağımı şaşırdımhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...stair-red-1.0-ecoboost-151-hp-374320619/detay
Bir rede bu yapılır mı ? arabayı gördüm içim acıdı @maximaorhan @alfhonso
Şundan olsa yeter ya şahine bile tav olan kızlar varFiesta Red'de ne var da böyle pahalı anlamıyorum gider Peugeot 208 Gti alırım.
Anadolunu iç kesimlerinde şahincilerin yanında bunun ile elit kalırsın.Bütün hızlar seninŞundan olsa yeter ya şahine bile tav olan kızlar var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ar-kayitsiz-peugeot-hk-206-rc-376836432/detay