günaydın hocamO son biberi yemeyecektim dediğim bir sabahtan daha günaydın herkese
Tuvalet power shsnsnskdwksnO son biberi yemeyecektim dediğim bir sabahtan daha günaydın herkese
Tuvalet power shsnsnskdwksn![]()
Günaydın gençler
Konu hortlatanları ve vagcıları hic sevmediğimi daha öncede söyledim dimi ahsushshahah
Günaydın gençler
Konu hortlatanları ve vagcıları hic sevmediğimi daha öncede söyledim dimi ahsushshahah
demek benı sevmıyorsunuzbende hacım günaydın , babasını da sevmezdim![]()
demek benı sevmıyorsunuzneyse ben ısıme doneyım
yav şakadan dedım ama hortlatma kısmına bişey diyemeyecemyav niye üzerine alınıyon vag tartışmalarında da 3 4 gün önce biten konu kapandı dediğimiz mevzularda hortlatıyolar senlik değil durum genel olarak
Sen yine hobi olarak yaz ama hortlatma![]()
işime dönücem derken hortlatma işine dedim yalnızBen de ciddi sanıp umutlanmıştım..........
Acı iyidir, acı reistirO son biberi yemeyecektim dediğim bir sabahtan daha günaydın herkese
günaydın acıda iyidir de onun tuvalet kısmı gelırse hıç hoş geçtiğini hatırlamıyorumAcı iyidir, acı reistir
Günaydın ahali![]()
işime dönücem derken hortlatma işine dedim yalnız![]()
bendede reflü vardı tedavı oldumda tekrardan cıkabılıyormuşvalla benim midede gastrit var, acı asitli vs çok abartırsam ülsere çevirir dikkatli olmam lazım ama işte acı çekmeyi de seviyoruz naapak...
Metin ne yaptın nerdesinAcı iyidir, acı reistir
Günaydın ahali![]()