Geçmiş olsun müdür aman korktum yav :S bişi yok dimi sizde yine
Geçmiş olsun hocambendeki bu sekilde arkadaslar 1.200 masraf cikardi![]()
Arka tampon alti 250 sag arka camurluk 350 iscilik var jant gitti bide rot balansGeçmiş olsun hocam
Nasıl 1200 ₺En fazla 100'e çıkar
Çokmuş yav. Jantın nesi varArka tampon alti 250 sag arka camurluk 350 iscilik var jant gitti bide rot balans
Arka tampon alti 250 sag arka camurluk 350 iscilik var jant gitti bide rot balans
Arka tampon alti 250 sag arka camurluk 350 iscilik var jant gitti bide rot balans
Yok ama cok korktuk diger serittekine vurmamak refleks le oldu allaha sukur iyiyizGeçmiş olsun müdür aman korktum yav :S bişi yok dimi sizde yine
Adaminkine odetcem anlasamadik amahepsini ben yapmadim camurluk ezigini kakaliyorsun gibi konustu tartistik bir sekilde kanitladim simdi sigortaya verdikSigorta kasko?
Jant boyanacak birde hafif egilmisÇokmuş yav. Jantın nesi var
Sagol hocam aynen bunada sukur allah korudu ama yuregimiz agzimiza geldiHey Allah'ım ya... NEyse Müdür Allah korumuş gelmiş geçmiş olsun
Su an ek olarak radar sistemini etkilemis tahmini 1400 dediler.
Fieste verceklermis ek arac bunada sukur focus vs istemedim acil ihtiyac var yilbasi gunuEskisi gibi yapabilsinler de boşver müdür sağlığınıza zarar gelmedi en azından
Fiesta da iyidirFieste verceklermis ek arac bunada sukur focus vs istemedim acil ihtiyac var yilbasi gunu
Yani hic yoktan ayagimi kessin sikintisi bagaj ufak malum yilbasi tasinacak seyler vardi arka koltuk vs yaparim.Fiesta da iyidir![]()