Taunusa nazar değdi, Yatak vuruyo bıraktık sanayiiye 

Geçmiş olsun reis yatak mı sardıTaunusa nazar değdi, Yatak vuruyo bıraktık sanayiiye![]()
Haydaaa geçmiş olsun abi.Taunusa nazar değdi, Yatak vuruyo bıraktık sanayiiye![]()
Geçmiş olsunTaunusa nazar değdi, Yatak vuruyo bıraktık sanayiiye![]()
Daha gösterişli bir arabayı yapsalarmış keşke
Aç karnına sütlü nesquik yedim şuan wcden yazıyorum saygılarÇiğköftenin acısını fazla attırmışım herhalde tuvalette sürünüyorum.
HaydaaaaaAç karnına sütlü nesquik yedim şuan wcden yazıyorum saygılar
Geçmiş olsun reis yatak mı sardı![]()
Haydaaa geçmiş olsun abi.
Geçmiş olsun @motorsinann 'ın haberi var mı![]()
Geçmiş olsun![]()
İnşallah az bir miktarla yırtarsınız.Tekrardan geçmiş olsun reis.Eyvallah beyler sağ olun, 2016 yılsonu gollerini atmaya devam ediyor. SAbah babam arabayı çalıştıramamış akü yeni olmasına rağmen niye çalışmıyor diye arka arkaya 8 10 marş yüklenmiş çalıştıramamış. Eve geldi öğleden sonra tekrar indi tek marşta almış ama krank vuruyo gibi ses varmış 10 dk dolaşmış gelmiş hala aynı, ben indim baktım baya dizel motor gibi vuruyor. indik sanayiiye yılın son günü muhabbetine kendi tamircimiz açmamış dükkanı, başka tamirciye gittik yatak vuruyo gibi açıp bakmadan bilemeyiz ama yüksek ihtimal soğukta yağ donmuş o haldeyken çalıştırmaya zorlayınca avans falan kaymış yatak vuruyo gibi dedi. Çekişten falan düştü zaten araba, silindirin biri çalışmıyo gibi de duruyo pazartesi motor açılacak bakalım....
yatak mı vuruyor? yağsız mı bıraktınızTaunusa nazar değdi, Yatak vuruyo bıraktık sanayiiye![]()
yatak mı vuruyor? yağsız mı bıraktınız
zaten 20-50 yağ koyuluyor üstüne birde soğuk hava yağ oluyor sana puding... geçmiş olsun abi bu şekilde fazla gezmeyince krankta çizmesin motorMüdür yağ eksiltme sorunu hiç yok hatta babam 2 3 günde bi kontrol eder ama araba dün hiç çalışmadı soğuk+ kar mağlum dağa yakın bi bölgedeyiz üstüne ekstra soğuk var, sabah çalışmamış araba akü de daha 1 haftalık olduğu için babam zorlamış, sanayiidekilerin dediğine göre yağ donmuştur o haldeyken çalıştırmaya zorlayınca bişiler olmuştur dediler o kısmı tam aklımda tutamadım şimdide büyük ihtimal eskiden kalma bi sorunun üzerine bal kaymak olmuş gibi duruyor. tamircinin biri sesi duydu 2500 lira dedi levyeyle dalacaktım bi kaputu açalım istersen dedim yok aaabi o gitmiş motor yapılcak sıfırdan dedi atladık arabaya. motoru açmadan ne olduğunu anllamamız zor gibi ama %80 yatak vuruyor rölantide çalışırken değil gaza dokununca vurma sesini hissediyoruz. rölantide de kaportayı sarsacak düzeyde titreme var
Ne diyosun yaTaunusa nazar değdi, Yatak vuruyo bıraktık sanayiiye![]()
zaten 20-50 yağ koyuluyor üstüne birde soğuk hava yağ oluyor sana puding... geçmiş olsun abi bu şekilde fazla gezmeyince krankta çizmesin motor
İnşallah az bir miktarla yırtarsınız.Tekrardan geçmiş olsun reis.
Ne diyosun ya
Gecmis olsun bakalim ne çıkıcak
geçmiş olsun, yataklar değişir rektifiye de olur eskisinden daha iyi olur sıkmayın canınızıtanıdığın dükkana bıraktık, tamircilerin dükkanlarda dolu millet cayır cayır çalışıyor pazartesi direk tamirciye gidecek ellemiyoruzda motor yenilenecek gibi, babamın hatası ya soğukta akü yeni nası marş almaz bu araba diye zorlamış epey ben evdeydim duymadım