Pampa karşılaştıracak başka araba bulamadın mı 
Birde arka koltukta oturacaklara sorsaydın

Birde arka koltukta oturacaklara sorsaydın

Panpa 3.0 vag bunu bulabildim bizim garajdaPampa karşılaştıracak başka araba bulamadın mı
Pampa bide arka koltukta oturacaklara sorsaydın![]()
Evet 55-60 YaşlarındaValla ben kırmızı diye hatırlıyorum yaşlı bi abiydi![]()
Allah uzun ömür versin abi çok güzel savunmustu kendisini koca foruma karşı tek kişiEvet 55-60 Yaşlarında
Ben o dönem yoktum sadece youtube'dan takip ediyordum.Neler yapmıştı?Coşkn abi adamdır ama onu söyleyeyim sağlam atatürkçülerden ve hyundai facebook grubunun müdavimiAllah uzun ömür versin abi çok güzel savunmustu kendisini koca foruma karşı tek kişi![]()
Ben o dönem yoktum sadece youtube'dan takip ediyordum.Neler yapmıştı?Coşkn abi adamdır ama onu söyleyeyim sağlam atatürkçülerden ve hyundai facebook grubunun müdavimi![]()
hyundai grubu falan diyince bizim @istanbul babanın kızı nasıl oldu acaba sarılık tehlikesi var diyodu
Ben de kaçıyorum beyler
Herkese mutlu yıllar dilerim
Umarım alkolün etkisi ile gelmem buralara yoksa kesin ban yerim
İyi iyi aman maşallah abi.Iyilesti..![]()
Ben o dönem yoktum sadece youtube'dan takip ediyordum.Neler yapmıştı?Coşkn abi adamdır ama onu söyleyeyim sağlam atatürkçülerden ve hyundai facebook grubunun müdavimi![]()
Ciddimisin?Özel den bu dedikoduları yazarsan sevinirim.Coskun abinin bir takim dedikodulari cikti. Bizde grubundan ayrildik. Kendi i10 gribumuz var 1000 kisilik
Çıkıktır o kırık olsa duramazsın diyenlere ne yapıyosunGeçmiş olsun Ali abi
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Sızısı var zaten de kırık oynayıp sağa sola batınca fenaa![]()
Ameliyat oldun farz ediyorum. Gecmis olsun.Geçmiş olsun Ali abi
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Sızısı var zaten de kırık oynayıp sağa sola batınca fenaa![]()