Ben de kullanmıyorum reisAlkol kullanmayan var mı? Tek Yeşilaycı ben miyim![]()

Ben de kullanmıyorum reisAlkol kullanmayan var mı? Tek Yeşilaycı ben miyim![]()
Ben de varımAlkol kullanmayan var mı? Tek Yeşilaycı ben miyim![]()
Sana da reisHerkese mutlu yıllar arkadaşlar![]()
30 yaşındayım reisOlm daha yaşınız kaç zaten30-40 yaşındaymış gibi kullanmıyorum diyorsunuz
![]()
Abi sen benim nesli görsen park köşelerinde deli gibi çekiyor müptezel ipine ler. 16 yaşındayım bende.Olm daha yaşınız kaç zaten30-40 yaşındaymış gibi kullanmıyorum diyorsunuz
![]()
Genel olarak konuştum olabilir hocam30 yaşındayım reis![]()
Olm daha yaşınız kaç zaten30-40 yaşındaymış gibi kullanmıyorum diyorsunuz
![]()
Ya kahkaha attım ahdhahsbahbDaha bismillah çocukluktan yeni çıktınız.
Vay sıpalar 16-17 yaşında bir adam ev ile okul arasında mekik dokumalı başka birşey yapmamalı.Sen onları boşver ceyhun alayından bi mok olmayacak.Abi sen benim nesli görsen park köşelerinde deli gibi çekiyor müptezel ipine ler. 16 yaşındayım bende.
Tabi abi ya. Benide çagiriyorlar bende işim gücüm car diyip gitmiyom foruma geliyomVay sıpalar 16-17 yaşında bir adam ev ile okul arasında mekik dokumalı başka birşey yapmamalı.Sen onları boşver ceyhun alayında bi mok olmayacak.
aha gonlumun efendısı gıdıyor...Beyler bişi dicem, beklemediğim bi kızdan arka arkaya 6 7 mesajlık bi seri whatsapp msjı aldım, 2016da baya baya seni tanıdığıma çok mutluyum falanlar filanlar ben şok ben iptal ben ölüüüüü.
İlkokulda sulukla kavga ettiğim arkadaşın düğününe gittim geçen bir acayip oldu.Daha bismillah çocukluktan yeni çıktınız.
Helal olsun ula seni yazın antalya'ya götürcem abi sözüTabi abi ya. Benide çagiriyorlar bende işim gücüm car diyip gitmiyom foruma geliyom.