Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkokulda sulukla kavga ettiğim arkadaşın düğününe gittim geçen bir acayip oldu.:D

İçki kullanmayı bir şey sanan veletler kullanım yaşını baya düşürdü.
Hayır yani nedir biz çok içtik içince madalya taktıklarını,plaket verdiklerini al şunu sen iyi içiyorsun deyip para ödülü verdiklerini ben görmedim.Zaten ileride hayatın akışında belli zamanlarda içeceksin.Ayrıca yeni nesil bana erken evleniyor gibi geldi.Bakıyorum etrafa 19-20-21 yaşında evlenen epey genç çift var.

Son düzenleme:
Hayır yani nedir biz çok içtik içince madalya taktıklarını,plaket verdiklerini al şunu sen iyi içiyorsun deyip para ödülü verdiklerini ben görmedim.Zaten ileride hayatın akışında belli zamanlarda içeceksin.Ayrıca yeni nesil bana erken evleniyor gibi geldi.Bakıyorum etrafa 19-20-21 yaşında evlenen epey genç çift var.

Sana katılıyorum ağabey bir kenarda içersin kendince yada arkadaşlarınla ama cıvıkını çıkarıp şöyle iyi içerim yok şunu içtim bunu içtim diye hava atmak bence lise yaş grubuna göre hoş bir davranış değil. İlişkileri zaten anlatmasak daha iyi olur...

Açıkça söyliyeyim arkadaşlarım çok çağırır beni alkol kullanmadığım için çok da eziklerler (süt çocuğu, imam mısın dedikleri de oluyor bu gibi benzetmeler :D) sağolsunlar ama toplayacak biri her zaman lazım onlara :)

Son düzenleme:

abi bazılarını görüyorum keşke evlenseler diyorum o kadar kötü bi nesil geliyor... burda ceyhunu aliyi falan dışarda tutarak söylüyorum ne yaptığını ne etiğini neyi yaşadığıı bilmeyen geleceği düşünmeyen bi internet nesli geliyor. Bizim zamanımızda sigara içmek falan bi mataf bişeydi şimdikilerde ohooo....

Sana katılıyorum ağabey bir kenarda içersin kendince yada arkadaşlarınla ama cıvıkını çıkarıp şöyle iyi içerim yok şunu içtim bunu içtim diye hava atmak bence lise yaş grubuna göre hoş bir davranış değil. İlişkileri zaten anlatmasak daha iyi olur...

Açıkça söyliyeyim arkadaşlarım çok çağırır beni alkol kullanmadığım için çok da eziklerler (süt çocuğu, imam mısın dedikleri de oluyor bu gibi benzetmeler :D) sağolsunlar ama toplayacak biri her zaman lazım onlara :)
Bi laf vardır
Ne kadar içtiği ile, ne kadar az uyuduğu ile, ne kadar adam dövdüğü ile, ne kadar kız ile birlikte olduğu ile övünen adam ergenlikten çıkmamıştır diye.
Siz onlardan olmayın :)

Sana katılıyorum ağabey bir kenarda içersin kendince yada arkadaşlarınla ama cıvıkını çıkarıp şöyle iyi içerim yok şunu içtim bunu içtim diye hava atmak bence lise yaş grubuna göre hoş bir davranış değil.
O İmam musun,süt çocuğu diyenlerin alayı idyot zaten.Beyin yaşları 5-6 ya var ya yok.Benim kardeşim var sizin yaşınızda spora gönderiyorum onu asker çocuğu gibi oldu(disiplinli,fit,akıllı) arkadaşları bunada benzer kelimeler söylemişti şimdi hepsi bana özeniyor diyor.

anadolu yakasında oturup yarın ıcın gezmelık karsıya gecmeden bu yakada sole guzel vakıt gecırılecek gezıp gorulesı bır yer soyleyebılecek bırı arıyorum. malum sıgorta kiralık linea verdı olumune gezcez de

abi bazılarını görüyorum keşke evlenseler diyorum o kadar kötü bi nesil geliyor... burda ceyhunu aliyi falan dışarda tutarak söylüyorum ne yaptığını ne etiğini neyi yaşadığıı bilmeyen geleceği düşünmeyen bi internet nesli geliyor. Bizim zamanımızda sigara içmek falan bi mataf bişeydi şimdikilerde ohooo....
Şimdikilere bakıyorum ohooooo goymuş dünyanın bilmem neresine..bi eli cükünde bir elinde cuğara aylak aylak geziyorlar..Ula sen daha 17-18 yaşındasın ne bu hayatın yükü omuzlarında olan inşaat ustası gibi... İnsanda bir gelecek kaygısı olur ilerde ne yapacağım?Gelecekte mesleğim ne olacak?Nasıl iyi bir kariyerim olur?Evlenirsem iyi bir aile babası nasıl olurum? bunların hiç biri yok beyefendilerde..Bizim mahalledeki sarı bıyıklı emekli mustafa dayıdan farkları yok

anadolu yakasında oturup yarın ıcın gezmelık karsıya gecmeden bu yakada sole guzel vakıt gecırılecek gezıp gorulesı bır yer soyleyebılecek bırı arıyorum. malum sıgorta kiralık linea verdı olumune gezcez de

asdfasdfad tabi yakmıyo oh miss karasuya falan git :D :D

İçen arkadaşlarınızın olmasından daha kötü bir şey, arkadaşınızın içip araması ve ben içtim havası vermesi sizin umursamamanız...

Avrupaya geçersen Atatürk parkina uğra hocam ben baharda gittim com begenmistim her taraf turuncu böyle atmosferi cok güzel
Şimdi pek bi seu kalmamıs olabilir ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...