Yoo bence her zamanki halimizKafalar guzel galiba
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yoo bence her zamanki halimizKafalar guzel galiba
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya bı dur bırak su motoru daha guzel seyler var bak unutmus olabılırsın ama olsunAbi ben şu yatak sarmış motoru halledeyim ondan sonra çay kahveye bakarız![]()
Yoo bence her zamanki halimiz![]()
Abi sen boşver. Sonuçta ikisinede binecen ama hangisi daha konforlu bi düşün yaniAbi ben şu yatak sarmış motoru halledeyim ondan sonra çay kahveye bakarız![]()
ya bı dur bırak su motoru daha guzel seyler var bak unutmus olabılırsın ama olsun![]()
Abi sen boşver. Sonuçta ikisinede binecen ama hangisi daha konforlu bi düşüneyim yani.
Hahahah bende çok içmedim helal olsunYoo bence her zamanki halimiz![]()
Öhöm öhöm...Abi sen boşver. Sonuçta ikisinede binecen ama hangisi daha konforlu bi düşüneyim yani.
Abi sen boşver. Sonuçta ikisinede binecen ama hangisi daha konforlu bi düşüneyim yani.
Öhöm öhöm...
Şampanyanın etkisi olabilir@ilhan55 abi işte mevzu bu, gençlik çıldırmış halde))))
La telefon düzeltmiş ben değil sen düşünyuh ceyhun yuh yuh yuh oha lan çüşşşşşş HAYVAN
Abi telefon yazmış ben değil yav. Düzeltme zımbırtısı yüzünden yoksa yenge hanım yani yanlış anlaşılmasın.Ceyhun allahtan 2 sayxa önce sana efendi delikanlı çocuk dedjm su yazdığın jle hepsi yalan oldu ahdhahdhahsh
İmam dediğimiz papaz çıkıyor@ilhan55 abi işte mevzu bu, gençlik çıldırmış halde))))
yarın obur gun ıs cıddıye bınerse o hatun sana bıner ben sana soyleyeyımAbi sen boşver. Sonuçta ikisinede binecen ama hangisi daha konforlu bi düşün yani.
İmam dediğimiz papaz çıkıyor![]()