Yok benlik bir sorun yokYok abilerim haklısınız size demiyom ki bişey.

Yok benlik bir sorun yokYok abilerim haklısınız size demiyom ki bişey.
Nası çaktıPeder amaroku çaktı gece gece yav.![]()
Geçmiş olsun reisPeder amaroku çaktı gece gece yav.![]()
He ya hiç sorma. Park sensörünü ziktir et dedi kamerayada bakmadı gitti geri geri garajın beton duvarına vurdu valla. Daha sonrada indi baktı boşuna alman tankı demiyoz olum dedi ve eve cıktık.Hadi ya nazara geldi alet bak geçmiş olsun
He ya hiç sorma. Park sensörünü ziktir et dedi kamerayada bakmadı gitti geri geri garajın beton duvarına vurdu valla. Daha sonrada indi baktı boşuna alman tankı demiyoz olum dedi ve eve cıktık.
Binmeyi yanlış anladılar. Ben sey anlamda dememiştim yani.
Yazarsam ceza yerim ne anlamda demediğimi işte.ne anlamda demiştin acep ?
ne anlamda demiştin acep ?
He ya hiç sorma. Park sensörünü ziktir et dedi kamerayada bakmadı gitti geri geri garajın beton duvarına vurdu valla. Daha sonrada indi baktı boşuna alman tankı demiyoz olum dedi ve eve cıktık.
Yok be abi ben dedim indirdi tamponu diye baktık ezik bile yok. Anlamadım gitti.olm yemişim alman tankını sıkıntı yok dimi ?
Maouse mübarek..He ya hiç sorma. Park sensörünü ziktir et dedi kamerayada bakmadı gitti geri geri garajın beton duvarına vurdu valla. Daha sonrada indi baktı boşuna alman tankı demiyoz olum dedi ve eve cıktık.
Vergiyi odeyeyim abi eyvallahda upan ne garilar var beeee. Bide bizimkilere bak meynetsizler.biz boşuna yaşıyoz ödediğimiz vergilerden belli zaten boşa yaşadığımız![]()
Antalya,izmir civarına taşın.Biz yaşıyoz mu ağalar cidden ya?
Bende öyle diyorumda bir yere kadar sonuçta abi.La olum karı kız işlerine kafayı hiç takma emin ol böylesi daha iyi.