beni çekmeye mıknatıs yetmez be gülüm@Berkinka sağa sola trol mıknatısımı koydun

beni çekmeye mıknatıs yetmez be gülüm@Berkinka sağa sola trol mıknatısımı koydun
Trolsün yani GÜLÜMbeni çekmeye mıknatıs yetmez be gülüm![]()
Sana göre bir Trol allaha göre bir ninja ÇİCEĞİMTrolsün yani GÜLÜM
Aynen başka ki gelecek sajkldflzsjvkdlşyav kesin budur sgfddag üye olup direkt geyiğe gelmez yoksa
Maalesef aslanım, 3xcellency hayata küsmüş durumda birkaç serseri yetkilerini kötüye kullanmış. Ben onun teksastan amcasının oğlu Ramizyav kesin budur sgfddag üye olup direkt geyiğe gelmez yoksa
Bir ara yanıma gelde sana Türkçe dersi vereyim BALIMSana göre bir Trol allaha göre bir ninja ÇİCEĞİM
Asdlzmzksmzns olum bi gidin laMaalesef aslanım, 3xcellency hayata küsmüş durumda bir kaç serseri yetkilerini kötüye kullanmış. Ben onun teksastan amcasının oğlu Ramiz
Öğretmen fantezisi demek sewerimBir ara yanıma gelde sana Türkçe dersi vereyim BALIM
Dişi öğrencileri severimÖğretmen fantezisi demek sewerim![]()
Portakalı soyduğunda ne ile karşılacağını bilmiyorsun. Hazırlıklı olDişi öğrencileri severim
Asjslajaksjak olum nasıl bi saykosunPortakalı soyduğunda ne ile karşılacağını bilmiyorsun. Hazırlıklı ol![]()
Adet misinPortakalı soyduğunda ne ile karşılacağını bilmiyorsun. Hazırlıklı ol![]()
Şakacı seni2 Adet yumurta 1 adet sucuk war yersen![]()
![]()
tşkŞakacı seni