Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet haklısınız bazı modellerde abartı duruyor örnek kendi aracım 79 ascona'ya almıştım taktığımda biraz eğreti durdu söktüm ancak beyaz yanaklı lastikleri ve paçalıkları olan bir araca hoş durabilir.Bence imkanınız varsa denemelisiniz.
orjinal sis gibi yapmam için almam gerekecek zaten öyle bi far olmazsa hella alır denerim bi kötü durursa orjinale çevirebilirim :oops:

Bu Toyota son zamanlarda eski modellerine göre gerçekten çok güzel iç mekanlar yapmaya başladı sizce de öyle değil mi?
IMG-20161230-WA0012.jpg

Izmir alacati gittim. Manisa izmir arasi devasa rampalari 80 85 ile rahat tirmandim. Ekonomik suruyordum.. Basam belk farkli bir sonuş alirdim
Marmaris yollarıda epey zorlu..Sürekli viraj ve yokuş..Eski araçlar çabuk hararete kaçıyor.E39 520i ile gittiğimizde hararete kaçmıştı araç ve dikkat ettiğimiz halde.

Marmaris yollarıda epey zorlu..Sürekli viraj ve yokuş..Eski araçlar çabuk hararete kaçıyor.E39 520i ile gittiğimizde hararete kaçmıştı araç ve dikkat ettiğimiz halde.

Benim arabamda hararet sorunu yok..
Balikesir erdemit
Izmir alacati.
Istanbul ankara
Ankara sivas
Kayseri istanbul

Ben hep buralara gittim.

Kartepe inerken frenlerim isindi okadar.

Beyler aslında Amarok park etmesi çok rahat olan bir araba. Dün babam arkadaşlara gittiğimizde bi türlü park edemedi ve sadece parl edecek 1 yer vardı. Kac yuz tane hamle yapsada bir türlü girmedi meret. En sonunda zikecem yapacakları otoparkı deyip çiceklere cıktı ve arabayı yamuk bırakıp gitti. Ugraşsın yan tarafa park eden ipineler dedi. Bütün bunlar iyi hoş ama yarin gidiyor gönlümün efendisi. Yanarım yanarım ona yanarım.

Son düzenleme:

Beyler aslında Amarok park etmesi çok rahat olan bir araba. Dün babam arkadaşlara gittiğimizde bi türlü park edemedi ve sadece parl edecek 1 yer vardı. Kac yuz tane hamle yapsada bir türlü girmedi meret. En sonunda zikecem yapacakları otoparkı deyip çiceklere cıktı ve arabayı yamuk bırakıp gitti. Ugraşsın yan tarafa park eden ipineler dedi. Bütün bunlar iyi hoş ama yarin gidiyor gönlümün efendisi. Yanarım yanarım ona yanarım.
Amoroklarda cok iyi her zaman 4 ceker merkezi kilit var cekis sistemi arazide iyi ama biraz nazik test etmisligimiz var karda [emoji16]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lastiklerin boyutu kaç hocam? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...